EXPERT TIP - 5.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 3.9.2017

0

Expertem již pro čtvrté hrací kolo je hráč prozatimního lídra soutěže, Patrik Pech z TJ Sokol Čejov. Ten se mimo jiné dostal do sestavy uplynulého kola, kde se umístil na třetím místě. Jaké má tipérské schopnosti zjistíme až v neděli po posledním zápase, nyní se však můžeme alespoň podívat na jeho odhad a obhajobu toho, jak následující kolo dopadne. Máte-li i vy zájem se do expert tipu zapojit, kontaktujte redaktora na e-mailu lukas.novotny@fotbalunas.cz a dostanete šanci se se svým tipem pochlubit v roli experta.




Patrik Pech

Patrik je hráčem TJ Sokol Čejov. S fotbalem začínal v pěti letech v Humpolci, kde hrál do svých třinácti let. Od začátku se rozhodoval mezi hokejem a fotbalem, přednost však nakonec dostal populární zimní sport, který stále hraje na amatérské úrovni v podnikové soutěži. Hrát fotbal do Čejova přišel v šestnácti letech, kdy ho přivedl starší bratr Tomáš, jenž také nastupuje v dresu TJ Sokol Čejov. Patrik prošel v Čejově dorostem (ano i Čejov se donedávna mohl pochlubit mládežnickým týmem, což je především v okolí Humpolecka rarita), střídavě nastupoval i za "B" tým a nyní již třetím rokem je více než platným členem "áčka" se kterým v předminulé sezóně vykopal zpět postup do Poutník ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Nevím jak na tom je momentálně tým Počátek, ale pro mně je jasným favoritem utkání domácí Pacov, který doma body ztrácet nebude.

Tip experta: 0 24 - 29 - 47 %
Komentář experta:

Doma Kamenice ztrácet body nebude, ale výhru proti kvalitní Horní Cerekvi neurvou. Vidím to, že se rozejdou po bodu. Každopádně to bude kvalitní utkání.

Tip experta: 2 56 - 13 - 31 %
Komentář experta:

Maraton pro nás bude opravdu těžký oříšek a ukáže se jak na tom opravdu jsme, každopádně jako hráč Čejova musím dát výhru hostů.

Tip experta: 0 37 - 25 - 38 %
Komentář experta:

Abych pravdu řekl, tak nevím co od tohoto utkání čekat. Doma Žirovnice body většinou urve, Obrataň zase venku nepřesvědčuje. Vidím to na remízu.

Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Domácí nemají špatný tým a pokud se sejdou, jsou schopní porazit většinu týmů ze soutěže. Mají teprve dva body a výhra je pro ně v podstatě povinnost. Proto sázím na výhru domácích.

Tip experta: 0 47 - 41 - 12 %
Komentář experta:

Další ze zápasů, který se hodně těžko tipuje. Vidím to na remízu, domácí zatím nehrají špatný fotbal, Červená Řečice zas minulý rok ukázala svoje kvality.

Tip experta: 0 65 - 29 - 6 %
Komentář experta:

Domácí zatím okupují poslední příčku a jen těžko odhadovat jestli budou schopní trápit některé týmy v soutěži a jestli pro tento rok soutěž udrží, jenže Plačkov se tento rok neschází, ztrácí body a dostává mnoho branek. Opět to vidím na remízový výsledek.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Šiška 6
2. Milan Zeman 5
3. Pavel Nápravník 5
4. Tomáš Filípek 4
5. Michal Tesař 4
6. Patrik Macháček 4
7. Jolana Hnátová 3
8. Venca Likeš 3
9. Jaroslav Herna 3
10. Patrik Pech 2
11. Lukáš Novotný 2
12. Jan Přibyl 2
13. Martin Krupicka 2
14. Tomas Prokop 1
15. Lukáš Loukota 1
16. Jakub Vincenc 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.