EXPERT TIP - 19.kolo Divize E, 2022-2023

Datum kola: 23.4.2023

0

Dalším expertem se pro 19. kolo divize E stal hráč Slavičína Martin Malenovský. I ten se s námi podělil o své tipy, jak budou úspěšné?




Martin Malenovský

Martin Malenovský je sedmadvacetiletý fotbalista, jenž nastupuje v dresu Slavičína. Většinu kariéry strávil ve Zlíně, odkud odešel do Hulína a pak i do Uherského Brodu. Minulé léto pak odešel do Slavičína, kde aktuálně hraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 38 - 0 - 62 %
Komentář experta:

Přerovu vyšel zápas s Bzencem, nicméně budou mít zápas v nohách. Brno má mladé kluky doplněné občas hráči z A týmu, kteří prokazují své kvality. Proto si myslím, že s domácími nebudou mít problém.

Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

Všechovicím se doma daří hrát dobré zápasy a sbírat body. Zatímco Skaštice na jaře stále hledají svou herní pohodu oproti podzimu.

Tip experta: 1 62 - 25 - 13 %
Komentář experta:

Slavičín jim bude chtít vrátit porážku z podzimu a vzdálit se tak na prvním místě. Kozlovicím se zatím výsledkově na jaře nedaří, nicméně to nebude lehké utkání. Přece jen jde o boj o první místo.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Holešov je na domácí půdě silný tým, který je posilněný oproti podzimu. Minulý domácí zápas vyhráli se třetím Šternberkem. Nebudou to mít lehké proti zvedajícímu se Šumperku, ale zápas zvládnou.

Tip experta: 0 37 - 25 - 38 %
Komentář experta:

Za mě remízové utkání mezi třetím a čtvrtým týmem. Baťov je doma na umělce silný tým, ale svou bojovností se jim Šternberk může vyrovnat.

Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Zápas mezi posledním a předposledním týmem. Bzenec bude chtít středeční debakl odčinit a v domácím prostředí si připsat 3 body o záchranu a předskočit tak HFK.

Tip experta: 0 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Dva typově podobné týmy. Remízové utkání na malém hřišti v Nových Sadech, bude bojovné a rozhodovat budou standardní situace, v kterých jsou oba týmy silné.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Josef Paulovič 6
2. petr zifcak 4
3. Patrik Lidmila 2
4. Ladislav Beran 2
5. Venca Likeš 2
6. Radek Hruška 2
7. Petr Chovánek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.