EXPERT TIP - 23.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 21.5.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Pro následující kolo jsme oslovili Marka Bukovského.




Marek Bukovský

Marek Bukovský je asistent trenéra u týmu TJ Unie Hlubina B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 14 - 0 - 86 %
Komentář experta:

1:8. Hosté jsou na vlně a po Bohuslavicích si odnese další výprask i Svinov.

Tip experta: 0 0 - 29 - 71 %
Komentář experta:

2:2 Na půdě Třebovic nečeká lídra soutěže lehký zápas. Proti zkušenému týmu domácích se nehraje lehce, rozdíly navíc může částečně smazat také hrací plocha, která dostane zabrat po prakticky celotýdenním dešti.

Tip experta: 2 29 - 0 - 71 %
Komentář experta:

1:3. Bude to vyrovnaný zápas, oba soupeři se dobře znají a ví, co od sebe vzájemně čekat. Cesta k vítězství povede přes týmový výkon a stoprocentní nasazení a soustředění po celých 90 minut. Šance tentokrát proměníme a odvezeme si 3 body.

Tip experta: 2 14 - 14 - 72 %
Komentář experta:

1:4. Hrabová si tímto výsledkem poradila s Rychvaldem již na podzim a podobně to dopadne i na jaře. Hrabová uplatní zkušenosti a sílu, rozdíl bude cítit zejména ve středové řadě.

Tip experta: 1 33 - 0 - 67 %
Komentář experta:

3:0. Bohuslavice jsou doma velmi silné, padly tam jen s vedoucí piští, a to až vítězným gólem hostujícího Hudeczka z v 88 minuty. Hostům a víc už o mnoho nejde, kdežto Vlašáci pořad bojují o záchranu a hrají v každém zápase o všechno.

Tip experta: 2 43 - 0 - 57 %
Komentář experta:

1:4. Skóre je těžké odhadnout hodně záleží na tom zda budou mít hosté nějaké posily ze stále ještě 3 ligového áčka v obou případech však věřím, že si z Hati Odvezou všechny body. Domácí si na jaře ještě nepřipsali ani bod a psychická výhoda tak bude na straně hostů.

Tip experta: 0 43 - 14 - 43 %
Komentář experta:

3:3. Zápas který může dopadnout jakkoliv. Podzimní měření sil skončilo přestřelkou 3:7 pro Šilheřovice, ale Darkovice budou tentokrát lépe připraveny a utkání skončí remízou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Adam Procházka 5
2. Adam Šlachta 5
3. Marek Kulaviak 5
4. Bedřich Trávníček 4
5. Michal Pěntka 2
6. Martin Tóth 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.