1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvelý výkon mladíků Vítkovic.


Branky


7

Do Hati vzal trenér Vítězslav Mooc spoustu mladých hráčů z dorostu, třeba brankář Horký který má čerstvě patnáct let, předvedl velice dobrý výkon ve velmi těžkém zápase, kde nahradil zraněného Zbyňka Hypše. Na straně domácích chyběli Machalla a Twrdý, takže trošku v kombinované sestavě museli do zápasu nastoupit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Na obou stranách toho v prvním poločase moc vidět nebylo, šlo poznat že ani jeden z týmů nechce udělat chybu, proto utkání bylo spíše opatrné. Mladíci z Vítkovic se prezentovali rychlou a běhavou hrou, což Hati sice problémy dělalo, ale do žádné výrazné situace to hostům nepomohlo, kromě jedné situace kde nastřelili břevno.

Lepší herní projev z obou stran přinesl góly.

Druhý poločas se hra na obou stranách zlepšila, Vítkovice měli více ze hry, kdy z jedné velké šance Surovec nastřelil břevno, pak šla dorážka do tyče a následně Surovec přestřelil. Poté šel ještě ten samý hráč na brankáře sám, ale brankář Wozniak jeho pokus dokázal vychytat. Po střídání hostů se hra ještě více oživila, ale nakonec tím kdo první udeřil byla Hať, kdy z protiútoku otevřel skóre zápasu Pláček. Že se střídání trenéru Vítkovic povedlo se ukázalo v 79 minutě, kdy se prosadil čerstvý Maxim Kapler a srovnal stav utkání. V 86 minutě se po pěkné střele do šibenice konečně prosadil Surovec a otočil skóre zápasu na konečných 2:1 z pohledu hostů. Hosté si poté těsný náskok drželi a už žádné zaváhání nedovolili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Matěj kupka hráč: V některých fázích zápasu jsme byli lepší, ale bohužel nás trápila finální fáze.

MFK Vítkovice B
Vítězslav Mooc trenér: Jsme rádi za tři body utkání nebylo moc na krásu, rozhodčí hodně svým výkonem ovlivňovali průběh utkání.Utkání jsme zvládli a berem 3 body, přestože to nebyl náš optimální výkon. Pořád útočíme na to naše vysněné 4 místo v tabulce.



Sestavy


TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - D. Bach [-] (46. M. Skiba [-] ) , J. Šindler [-] (49. J. Macháček [-] ) , V. Machalla [-] , L. Cigan [-] , F. Olecký [-] , A. Šindler [-] (76. J. Machalla [-] ) , D. Plaček [-] , T. Ochvat [-] , A. Heglas [-] , D. Štverka [-]

MFK Vítkovice B
J. Horký [-] - D. Trojanovský [-] (36. A. Tobola [-] ) , M. Matejov [-] , T. Pastrňák [-] , D. Surovec [-] , O. Tarasenko [-] , R. Vítek [-] (76. M. Kapler [-] ) , L. Tydlačka [-] , J. Holcman [-] , D. Pilch [-] (46. A. Pavlišinec [-] ) , M. Michel [-]

ŽK: 24. D. Bach , 81. J. Macháček - 37. M. Michel , 44. T. Pastrňák , 55. J. Holcman , 69. D. Surovec , 90. A. Sýkora .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - ŠVEC Marek, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Boráň

Expert: Marek Bukovský
Tip experta: výhra hostů

1:4. Skóre je těžké odhadnout hodně záleží na tom zda budou mít hosté nějaké posily ze stále ještě 3 ligového áčka v obou případech však věřím, že si z Hati Odvezou všechny body. Domácí si na jaře ještě nepřipsali ani bod a psychická výhoda tak bude na straně hostů.

Tip: výhra hostů