HISENSE Hráčem Podzimu, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 15.11.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Šmíd

75%

Jirka přišel do Holýšova z Horní Břízy, kde si vyzkoušel divizní soutěž. Získané zkušenosti přenesl v jedenáct vstřelených branek a nabídce návratu do divizní soutěže. Oslovení z doubraveckého Senca vyslyšel a zimní přípravu absolvuje právě zde. Jestli ho tedy na jaře uvidíme v dresu Holýšova záleží jen na jeho výkonech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Vavrík 9%
3. David Kroc 5%


0

Hlasování ankety o nejlepšího hráče podzimu se ve velkém ujali příznivci holýšovského fotbalu, kteří na úplný vrchol vytáhli útočníka Jirku Šmída. O jeho vítězství rozhodlo téměř 4 tisíce obdržených hlasů. Až hodně hluboko za ním se na druhém místě usadil vejprnický brankář Jakub Vavrík a třetí skončil nejlepší střelec soutěže, David Kroc z Radnic. 

 

Velkým počtem hlasů byl vítěz této ankety dotlačen i do TOP 11 celé ČR, kde se bojovalo o zajímavé ceny od společnosti Hisense. Jestli nakonec Jirka na nějakou dosáhl se můžete dozvědět ZDE.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.