HISENSE SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Krajský přebor, 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Podzimní část v krajském přeboru skončila a my jsme se jako vždy rozhodli vytvořit ideální jedenáctku podzimu. Kdo se stane nejlepším hráčem podzimu závisí pouze na vašich hlasech. Hlasovat můžete do 20. ledna 2024. Posílejte co nejvíce hlasů! Vítězové s nejvíce hlasy v celé ČR budou ve slosování o zajímavé ceny od našeho partnera - HISENSE.

BRANKÁŘ:

Jakub Vavrík (Vejprnice) - Velmi slušně rozjetou sezónu mu pokazilo pohárové zranění, což ho vyřadilo na posledních pět zápasů sezóny. I přes to věříme, že by ve svých výsledcích pokračoval a udržel nastavenou laťku méně než 1 obdržený gól na zápas, kterou i bez něj nakonec Vejprnice udržely.

náhradník: Matyáš Kotlan (Nýrsko) 

 

OBRANA: 

Michal Tichý (Kaznějov) - Dříve brázdil útočné lajny, ale v této sezóně je z něj běhavý a ofenzivní krajní obránce, který se nebojí přitvrdit. V sestavě najde místo i s dvěmi červenými kartami, za to se dvakrát prosadil.

Jakub Vlk (Chotíkov) - Na co se Chotíkov mohl spolehnout, když už nebyli střelci, byla obrana. I díky Jakubovi Chotíkov moc branek nedostával a nakonec se mohl po posledním zápase vyšvihnout i na čtvrtou příčku, která se po polovině podzimu mohla zdát utopií.

Antonín Lavička (Horní Bříza) - Hlavní defenzivní štít celku z Plzně-severu, který pomohl svému celku k minimu obdržených branek. Je aktivní i směrem dopředu.

Dominik Vávra (Nýrsko) - Půl podzimu zaskakoval výborně na pravém beku, následně hrál skvěle na své původní pozici ve středu hřiště. "Pro mě nejklíčovější hráč podzimu," hodnotil trenér Výtisk svého svěřence.

náhradníci: Martin Trojovský (Petřín B), Jakub Pavlík (Nýrsko), Robin Dvořák (Vejprnice)

 

ZÁLOHA: 

Roman Klekner (Rapid) - Jelikož se asistence nezapisují, mohou to být pouze dohady. Ale pravděpodobně právě Roman má na svém kontě možná nejvíce asistencí v soutěži. Všichni znají jeho kvality na kraji hřišti a v sestavě je zaslouženě.

Radoslav Dyk (Lhota) - Lhota měla výsledky jak na houpačce a doplatil na to trenér Nykles. Následně s tabulkově "slabšími" soupeři lhotečtí uhráli 10 bodů, ale po téměř celý podzim se mohli opřít o Radka v záloze.

Jakub Tětek (Petřín B) - Ofenzivní hráč petřínské rezervy, kterému jsme dali přednost před kapitánem Trojovským. Možná s ohledem na statistiky. Vstřelil pět gólů, mnoho zařídil a byl i častým tahákem do divizního áčka.

náhradníci: Jan Vaščák (Radnice), Miroslav Manowetz (Holýšov), Jakub Vondráček (Kaznějov), David Csambal (Vejprnice)

 

ÚTOK:

David Kroc (Radnice) - Kvůli zranění vynechal čtyři zápasy, přesto se s 13 góly stal nejlepším střelcem soutěže a k tomu přidal ještě 5 áček. Svůj tým jednoznačně pomohl vytáhnout do první pětky.

Jiří Šmíd (Holýšov) - S divizními zkušenostmi přišel z Horní Břízy do Holýšova a tento tah se mu vyplatil. Na hlavním tahu z Plzně do Domažlic se mu daří, nasázel 10 gólů a s Holýšovem se umístil ještě o stupínek výše, než předchozí střelec.

Matyáš Kašpar (Nepomuk) - Zejména závěr podzimu ho vyšvihl až do sestavy podzimu! Nastřílel celkem 10 gólů a s dalšími dvěma hráči se tak stal druhým nejlepším střelcem soutěže.

náhradníci: Tomáš Řehoř (Rapid), Tomáš Hatina (Mýto), Jan Peterka (Lhota)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.