Hráčem 7. kola, Okresní přebor Rakovník, se stává...

Datum kola: 03.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marek Matějovský

30%

Téměř už čtyřiadvacetiletý Marek Matějovský je naší sedmou hvězdou v pořadí. Nejjasněji z celé jedenáctky vysvitl zřejmě proto, že kde kdo na okrese mluví o tom, jak brankář Kolešovic trápil Kněževes v derby celé utkání. Prostřelit Marka se povedlo až Milanovi Krejčímu čtyři minuty před koncem. Zápas skončil 1:1, což bylo zejména pro hostující celek, který se pohybuje spíš v dolní části tabulky, poměrně pozitivní. Gólman Kolešovic žije ve Velké Bukové a přesně za týden oslaví dvacáté čtvrté narozeniny. Marek vyniká několik let také v menší - futsalové brance. Pravidelně nastupuje za tým FC Velká Buková, který hrál nejprve okresní soutěž na Rakovnicku, ale později přešel na Kladensko. Více se o talentovaném brankáři můžete dozvědět v pátečním rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Sláma 20%
3. Petr Tvrz 10%


0

Další dvě příčky patří samozřejmě hráčům v poli. Pomyslné stříbro vykopal středopolař Jan Sláma, který měl největší podíl na zisku tří bodů Hředel v Lužné. Třetí příčku obsadil Petr Tvrz, jinak hráč A mužstva SK Rakovník, který z pozice stopera výborně odbránil a ještě podporoval útok. Naši tři špílmachři si krásně procentuálně rozdělili svoje umístění po deseti. To se moc nevidí...

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.