Svatopluk Samler

Kontakty:

   |      |  

Reportáž

FOTO: Zbuzany vytěžily ze zápasu maximum

10.03.2019 21:29 Divize B 10

Domácí hráči Meteoru i přes velkou snahu a množství šancí vyšli z tohoto zápasu naprázdno. Hlavní příčinou prohry byla slabá produktivita a spolehlivý výkon zbuzanského brankáře Víška. I přes velmi nepříjemné počasí se hrál svižný a na šance bohatý zápas.


Reportáž

FOTO: Brandýs rozhodl v závěru zápasu

11.04.2018 20:00 Divize C 0

Euforie zavládla na Spořilově poté, co Brandýs v dohrávce 17. kola po vyrovnaném průběhu zvítězil nad vedoucím týmem Sokol Živanice 1:0! O zisku všech bodů rozhodl rohový kop Kovaříka v 82. minutě, který skončil až za brankovou čárou (viz foto). Brandýští tak jedou na vítězné vlně a upevňují postavení v horní polovině tabulky.


Reportáž

FOTO: David Jarolím na poslední chvíli vyrovnal, Brandýs uspěl v penaltách

25.03.2018 13:09 Divize C 0

Vykáňská Čechie v 89. minutě odvrátila porážku, ale nakonec byli stejně spokojenější hosté. Prohlédněte si fotografie Svatopluka Samlera.


Reportáž

FOTO: Mario Lička nasázel hattrick, Kincl přidal dva góly. Proti Turnovu se pískaly čtyři penalty!

25.03.2018 13:11 Divize C 0

Zbuzany jasně porazily Turnov, hostující celek navíc dohrával o deseti... Více už ve fotkách ze zápasu od Svatopluka Samlera.


Reportáž

FOTO: Kratonohy si z Brandýsa odvezly dva body

13.08.2017 11:16 Divize C 0

Domácí dokázali otočit skóre, ale Kraják poslal zápas do penalt. V nich byli hosté úspěšnější. Na zápase fotil Svatopluk Samler.


Reportáž

FOTO: Z Brandýsa zní: Hola, hola, divize volá!


Brandýs - Domácí celek hraje výbornou sezonu a v tabulce se nachází s velkým náskokem na první příčce. Soupeř z Poříčan okupuje střed tabulky a v tomto zápase mohl přibrzdit suverénní tažení domácích. To se hostům ale nepovedlo a Brandýs si tak klidným vítězstvím zajistil účast v divizi!


Reportáž

FOTO: Brandýská lokomotiva už stojí před divizním depem


Brandýs nad Labem - Brandýs na jaře ztratil body jen ve šlágru ve Zbuzanech. Na domácí půdě je ale brandýská mašina k nezastavení.To se potvrdilo i nyní, kdy Mnichovo Hradiště po celý zápas jasně tahalo za kratší konec. Nedokážeme si představit, co by se musela s kvalitně hrajícím Brandýsem stát, aby jim unikl titul Středočeského přeborníka a postupujícího do divize.


Reportáž

FOTO: Vltavín otočil zápas s Jirnami. Položily nás individuální chyby, smutnil trenér Hradecký

26.03.2017 17:43 ČFL A 0

Divoký ofenzivní zápas, ve kterém bylo k vidění osm branek, se odehrál v Jirnech. Domácímu výběru nepomohl ani hattrick, s nyní dvaceti góly, nejlepšího střelce soutěže Melechovského, Vltavín čtyřmi gól nejprve otočil utkání, pátým gólem stvrdil svou výhru.


Reportáž

FOTO: Šlágr kola ovládly Zbuzany!


Souboj prvního s druhým, nejlepší obrana proti nejlepšímu útoku. Nic lepšího už k vidění být zkrátka nemohlo. Zbuzanští se na svého soupeře dobře připravili a namotivovali a zaslouženě vyhráli.