David Zdeněk

Reportáž

Drama v Ratboři vítězně pro hostující Polepy! + FOTO


Soubojový zápas s penaltovým vyvrcholením přinesl duel domácí Ratboři s hostujícimi Polepy. Spoustu krásných fobtalových momentů, ale i tvrdé fyzické souboje či zranění - to byl sobotní zápas. Jak se utkání vyvíjelo?


Reportáž

Csaplárova past pro domácí Tuchoraz rozesmutnila Ratboř! + FOTO


Zajímavé utkání přineslo nedělní klání v Tuchorazi. Před klasicky bouřlivou diváckou kulisu dorazil tým Ratboř. Zatímco první poločas byli lepší hosté, ve druhém dokázali domácí srovnat krok a v penaltách dokonce zvítězit celé utkání. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Ratboř srazila Novou Ves pěti góly! + FOTO


Pět branek a několik povedených individuálních výkonů nabídl zápas domácí Ratboři s Novou Vsí. Zaujaly především dvougolové výkony Hrstky a Zdeňka, nebo skvělé zákroky hostujícího Hrabáka v brance. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Ratbořští vyzráli na fantoma Havránka v brance Kouřimi až v penaltovém rozstřelu! + FOTO


Do města proslulého historickým skanzenem dorazila Ratboř. Zápas, který nabídl po většinu času dominanci hostujícího týmu, nakonec nabídl rozuzlení až v kopech z pokutové značky. Jak se klání vyvíjelo?


Reportáž

Přestřelka! Červené Pečky – Český Brod 3:2


Aprílový den nabídl v Červených Pečkách klasickou víkendovou kratochvíli. Tamní fotbalový tým přivítal rezervu Českého Brodu. Výkop utkání byl naplánován na 10:15. V čase, který proslavila Viktoria Žižkov, byl k vidění interesantní zápas, který nakonec skončil výhrou domácího celku. Jak se zápas vyvíjel?

 


Reportáž

Utkání plné šancí! Tuchoraz - Červené Pečky 0:3


Tabulkově by se jednalo o jasnou záležitost, ovšem Tuchoraz ukázala, že ne vždy postavení v tabulce odpovídá kvalitě týmu. Hostujícího favorita výrazně potrápila. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Zápas plný zranění! Český Brod B - Červené Pečky 3:2 pp


Zápas dvou rozdílných poločasů poznamenly dvě zranění v hostujícím týmu. V penaltové loterii byli nakonec šťastnější domácí. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Červené Pečky deklasovaly 5:0 Liblice


Očekávalo se vyrovnané utkání, nicméně ve druhém poločase se toto očekávání rozplynulo druhým gólem, kterým hráči Liblice naprosto odpadli a přenechali otěže domácím.


Reportáž

Čepečky zakončily závěr porážkou


Libodřice v Červených Pečkách uspěly za tři body a ukořistily třetí místo v tabulce.


Reportáž

Červené Pečky kouzla zbavené


Tak jak Čepečky nádherně začaly jaro, tak druhou polovinu jara si za ráměček nedají. Další porážka, tentokrát v Nučicích.