Zápas plný zranění! Český Brod B - Červené Pečky 3:2 pp


Branky


14

Zápas dvou rozdílných poločasů poznamenly dvě zranění v hostujícím týmu. V penaltové loterii byli nakonec šťastnější domácí. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí spousty, gól jen jeden

První půle začala jasnou převahou Červených Peček. Domací se nemohli dostat do hry. Nešťastný moment přišel ve 14. minutě, kdy domácí hráč nešťastně přisedl koleno v souboji hostujícímu Jirků a ten musel střídat. Posléze se ukázalo, že jde o vážně zranění v oblasti kolenního kloubu. Hostující skvadra se však nenechala tímto momentem vykolejit a ve 20. minutě se ujala vedení. David Zdeněk otevřel skóre zápasu. 

Hosté pokračovali v převaze, ovšem proti dalšímu navyšování skóre byl domácí brankář Hrdinka. Poločass tak skončil 1:0 z pohledu hostujícího týmu.

Bleskový obrat a bleskové srovnání

Domácí trenér Šmejkal zcela jistě promouval v kabině hráčům důrazně do duší, protože do druhého dějství vyběhl zcela jiný tým. Najednou hosty přehrávali. 2 minuty po začátku druhé půle se trefil domácí žolík Dlabal. Ovšem to nebylo všechno.

O 4 minuty pozdějí otočil skóre domácí Černý. 2:1 

Hosté se dokázali rychle oklepat, když v 57. mintě srovnal Křelina. 

Poté následovala pasáž plná šancí na obou stranách. Nicméně skvělý Hrdinka v domácí svatyni už nekapituloval. A jelikož gól neobdržel ani jeho kolega na druhé straně, šlo se do penalt.

 

Penaltová loterie

Šťastnější v penaltové loterii byli domácí. Rozhodující pokutový kop proměnil brankář Hrdinka. Bonusový bod za výhru tak náležel domácím.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod C
Trenér Miroslav Šmejkal: Dneska k nám přijelo velice kvalitní mužstvo. První poločas byly hosté velice silným a lepším soupeřem, také podle toho dopadla první půle 0:1, a to nás podržel ještě gólman Hrdinka. Druhý poločas už to bylo mnohem lepší z naší strany, a byli jsme lepším týmem my. Otočili jsme z 0:1 na 2:1 během chvíle. V 60. min. ale hosté vyrovnali, a zápas tak dospěl do penalt, kde jsme potvrdili naši kvalitu z druhé půle, a šli jsme si pro druhý bod.

FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Zápas se mi ani nechce hodnotit. Zranilo se nám pět hráčů a zápas jsme dohrávali v devíti lidech. Dlouhodobě jsme přišli o Lukáše Jirků kvůli poranění kolene, kdy mu soupeř přisedl koleno. Po poločase jsme měli vést 4:0 a nebylo co řešit. Hrálo se pouze na domácí bránu. Druhý poločas byl již naprosto vyrovnaný a domácím se podařilo během pěti minut otočit skoré. My jsme se naštěstí nepoložili a vzápětí dokázali vyrovnat. Poté byli ještě šance na obou stranách, ale gól už nepadl. Byl to zápas domácího brankáře, který pochytal tři stoprocentní šance, a nakonec rozhodl penaltou o výhře domácích. Jeli jsme si pro 3 body, ale nakonec jsme rádi za bod jeden. Penalty jsou loterie a tentokrát měli více štěstí domácí.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEŠKA Libor - JANIČ Josef (N), HEJDUK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 9. 2022 21:28
Hodnocení zápasu
4. 9. 2022 09:32
výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů