Červené Pečky deklasovaly 5:0 Liblice


Branky


14

Očekávalo se vyrovnané utkání, nicméně ve druhém poločase se toto očekávání rozplynulo druhým gólem, kterým hráči Liblice naprosto odpadli a přenechali otěže domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí, málo branek

Brzké gól domácího Kulhánka odstartoval dominantní pasáž Červených Peček, která trvala dobrých 20 minut. 

Posléze červenopečečtí vyklidili pole působnosti a Liblice začala hrozit. Domácí začali lehce odevzdávat balóny a z toho tak vyústil tlak. Dvě velké šance však nevyužili a poločas tak skončil těsným vedením domácího výběru. 

 

Dominantní výkon domácí skvadry

Poločasová pauza týmu okolo Lukáše Křeliny pomohla. Takticky lépe připravení domácí vlétli na svého soupeře. Gól v 52. minutě z kopačky Svobody znamenal vedení 2:0

Po téhle brance se hosté sesypali jako domeček z karet. O 6 minut později přidal další branku kapitán Svoboda a schylovalo se k debaklu. Nešťastný poločas hostů ještě podtrhl Hrstka, který šel v 60. minutě pod sprchy a hosté tak dohrávali v oslabení. 

Pak už jen upravili skóre Zientek se Zdeňkem a pověstný bůr byl na světě.

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Z první akce hned v 1. minutě jsme se ujali vedení a do 25 minuty jsme soupeře jasně přehrávali, ale nedali dvě jasné gólovky. Druhých 20 minut jsme začali míče nesmyslně nakopávat a nebyli jsme schopný udržet míč. Liblice měli dvě obrovské šance, které jsme hasili na poslední chvíli. V poločase jsme si vysvětlili nějaké taktické věci a druhá půlka byla z naší strany naprosto dominantní. Brzy jsme přidali branku na 2:0. Poté hostující hráč Hrstka dostal červenou kartu, když dal nesmyslně hlavičku našemu hráči. To mi hlava opravdu nebere. Od té doby se Liblice téměř nedostala k naší brance a my přidávali nádherné branky. Jsem rád, že jsme mohli prostřídat všechny náhradníky a že jsme udrželi vzadu nulu. Ještě mohu dodat, že zápisné se vydařilo. (smích)




Počet diváků: 35. Rozhodčí: PIKNER Roman - ZUZA Miloš (N), NOUZÁK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 8. 2022 08:27
Hodnocení zápasu
27. 8. 2022 14:20
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Jonathan Mensatoris

Expert: Jaroslav Mašín
Tip experta: výhra domácích

Výhra po penaltách v domácím prostředí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů