Petr Vosmík

Reportáž

FOTO: Fotbal v nižších soutěžích se hraje pro radost! Dokázal to Lukáš Zilvar z Uhelných Skladů parádním gestem fair-play


150 diváků se v sobotu v podvečer za krásného počasí v pražských Řeporyjích těšilo na gólové hody. Do Řeporyjí totiž přijely Uhelné Sklady s nejlepším střelcem soutěže Martinem Ondrušem. Na straně domácích však chyběl Gráf nebo Pánek a gólů se tak bohužel fanoušci nedočkali. Viděli však něco, nad čím srdce každého hráče i fanouška zaplesalo!


Reportáž

OHLASEM: Řeporyje tentokrát v utkání ani jednou neprohrávaly, Cholupice porazily 2:0


Cholupice si chtěli spravit chuť po minulé prohře s vedoucími Kbely, kdy dostaly gól až v závěru. V tomto utkání hýřili aktivitou, ale kvalitní defenzíva a Filip Veselý v brance jim nedovolili skórovat. Za Řeporyje se trefil Karták a minutu před koncem Linhart. Řeporyje vyhrály 2:0 a na šestou příčku nyní ztrácejí pouhé dva body.


Reportáž

Aritma vedení v dobře rozehraném utkání neudržela, s Řeporyjemi remizovala 1:1


Aritma, která do utkání vstupovala jako favorit byla ovlivněna Velikonočním termínem zápasu, což se projevilo tím, že na hřiště FK Řeporyje přijela pouze s 11 hráči a to navíc někteří měli za sebou dopolední minuty v divizi. Řeporyjští na tom nebyli o moc lépe, ale vystřídat mohli 3x. Aritma první poločas hrála dobře, ale dobrou hru přetavila pouze v jednu jedinou branku.

Řeporyje, které mají lepší druhé poločasy, se zvedly a po brance Romana Grafa vyrovnaly na 1:1 a na jaře zůstávají neporažení.


Reportáž

Na jaře dobře hrající Libuš přibrzdila rozjeté Řeporyje


Libuš, která v letošní sezóně bojuje o udržení v soutěži začala na jaře velmi dobře. Po výhře 5:0 nad Bohnicemi potrápila i vedoucí Kbely. V 19. kole obrala o body zatím na jaře stoprocentní Řeporyje, se kterými remizovala 1:1 a v neúplné tabulce 19. kola se posunula na 12. příčku. 


Reportáž

Úžasná gólová podívaná a nevídaný obrat Řeporyjí!


V sobotu na hřišti Motorletu předvedly týmy 1999 Praha a FK Řeporyje fotbal, který jako fanoušci chceme vidět.

Dva naprosto rozdilné poločasy a 10 branek. To všechno měla čtyřicítka diváku k vidění.

Vítězství si nakonec po fantastickém obratu ve druhém poločase odváží hosté z Řeporyjí.