1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:15

19.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na jaře dobře hrající Libuš přibrzdila rozjeté Řeporyje


Branky


7

Libuš, která v letošní sezóně bojuje o udržení v soutěži začala na jaře velmi dobře. Po výhře 5:0 nad Bohnicemi potrápila i vedoucí Kbely. V 19. kole obrala o body zatím na jaře stoprocentní Řeporyje, se kterými remizovala 1:1 a v neúplné tabulce 19. kola se posunula na 12. příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kartákova nádhera z 23 metrů

Poprvé odehrála Libuš utkání na svém domácím travnatém pažitu. Hřiště bylo trošku hrbolaté, což na začátku jara při nízkých teplotách šlo čekat. V 6. minutě obdržel řeporyjský Matyáš Petr žlutou kartu a jako obránce ho čekal těžký úkol a to dohrát utkání pod hrozbou druhé žluté karty a přesto být efektivní při bránění útočníků Libuše. Tohoto úkolu se však zhostil skvěle a utkání odehrál velmi dobře. Ve 36. minutě však ani on nezabránil tomu, že se Libuš vrhla do útoku, který z druhé vlny zakončil prvním gólem v sezoně David Růžička.

Řeporyje se však nevzdali a ještě do poločasu srovnal Tomáš Karták. A gól to byl vskutku nádherný. Zhruba z 23 metrů napřáhl a jeho dělovka skončila v rohu branky bezmocného Richarda Kořínka. Do kabin se šlo za stavu 1:1. 

Lepší druhé poločasy Řeporyjí tentokrát k výhře nevedly

Řeporyje mají velmi dobré druhé poločasy. Jistě máte ještě v živé paměti neuvěřitelný pěti gólový obrat z minulého víkendu, kterým otočili utkání s 1999 Praha.

Tentokrát změnily do druhé půle rozestavení a dostávali se více do tlaku. Proti však stál znovu kvalitní Šupina v obraně a zejména Kořínek v brance. 

Řeporyjští forvardi Petr, Pánek, Graf či Pánek své šance zužitkovat nedokázali a i proto se Řeporyje s Libuší rozešli smírně 1:1.



Ohlasy k zápasu



FK Řeporyje
Petr Vosmík: Podzimní vzájemné utkání jsme doma v emotivním zápase remizovali 2:2. Jelikož je Libuš namočena v sestupových vodách, bylo zřejmé, že nás v honbě za dalšími body nečeká nic jednoduchého. Zadní řady vyztužil po návratu z Dolních Břežan Matěj Šupina, který hned navlékl kapitánskou pásku a i díky jemu je znát zlepšený projev domácích, kteří nejprve smetli 5:0 poslední Bohnice a hráli i dlouho vyrovannou partii s prvními Kbely. V prvním dějství probíhala ne zcela urovnaná hra, které nenahrával i hrbolatý terén přírodní trávy včetně nevlídného počasí, které nám sobotní dopoledne zaválo. I přesto byla k vidění celá řada zajímavých situací, zejména na konci prvního poločasu, když domácí Růžička nebyl líný na krok a doplnil útočný val Libuše a z druhé vlny překonal brankáře Koubu. Netrvalo však ani pět minut a na druhé straně napřáhl z 23 metrů Tomáš Karták a dělovkou do vinglu nedal domácímu brankáři šanci. Nutno říct, že tento gól by si minimálně aspiranci na gól jara zasloužil! To, co se ve 30. minutě nepovedlo Bartůňkovi, tak Kartákovi vyšlo a našel opět střeleckou formu, která ho během podzimu neprovázela. Do druhého dějství došlo k přeskupení našich řad, tak abychom začali více vyhrávat odražené balóny, v kterých domácí dominovali. A začalo se dařit a domácí jsme začali s postupujícími minutami přehrávat a šance přicházely. Bohužel ložené šance Petra, Pánka, Grafa či Petruse proměněny nebyly, a tak se s domácími rozcházíme smírně. Pro nás je to však další plusový bod do tabulky a už s velkým očekáváním vyhlížíme první domácí zápas po pěti měsících, kdy přivítáme druhý tým tabulky - vokovickou Aritmu.



Sestavy


SK Libuš
R. Kořínek [-] - V. Dorazil [-] , Š. Calta [-] (74. K. Davizi [-] ) , D. Růžička [-] (82. M. Stuchlík [-] ) , K. Klimeš [-] (74. P. Kocourek [-] ) , O. Nekola [-] , B. Chum [-] (56. O. Houdek [-] ) , O. Beneš [-] , P. Šenk [-] , T. Čížek [-] , M. Šupina [-]

FK Řeporyje
M. Kouba [-] - R. Graf [-] , I. Rusyn [-] , T. Karták [-] , J. Bartůněk [-] , I. Pánek [-] , J. Kaprhál [-] (60. R. Boukal [-] ) , F. Zedník [-] , V. Heim [-] , V. Petrus [-] , M. Petr [-]

ŽK: 48. O. Nekola , 70. O. Houdek - 6. M. Petr , 41. T. Karták , 73. F. Zedník .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: FIALA František - SUCHAR Zdeněk, PRŮŠA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Uvidíme, jak poznamená tento zápas ranní jinovatka. V závěru zápasu převrátí Řeporyje zápas na svou stranu.

Tip: výhra domácích