Václav Šimice by rád viděl Horní Břízu v horních patrech tabulky. S Béčkem na jaře vykopal historickou 1.B třídu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Václav Šimice, mladý záložník Horní Břízy. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Po zápase se Zručí jsi se objevil v sestavě kola. Jak jsi na to reagoval?
Nominace do sestavy kola mě potěšila a o to víc jsem nečekal, že hráče kola vyhraji.
Pak jsi anketu opanoval. Hovořilo se o tom v kabině hodně, že jsi měl tolik příznivců?
V kabině řešíme spíš věci ohledně nadcházejících zápasů a o hráči kola padla pouze malá zmínka. Jinak bych chtěl poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali.
Na jaře tě zpovídal kolega za vítězství v jedné z anket pro Okresní přebor, tedy váš B-tým. Tomu se podařil postup do 1.B třídy, jehož jsi byl součástí. Jak probíhaly oslavy?
Po posledním zápase v Dolní Bělé, kdy bylo jasné, že se postoupí do 1.B třídy, byla v kabině velká radost, protože pro naše Béčko to bylo historicky poprvé, co se postoupilo do krajské soutěže. Postup byl řádně zapitý na dokopné.
Po přesunu z dorostu jsi se dá se říci na pevno usadil do prvního týmu. Zajdeš si ještě kopnout za Béčko? A jak zatím hodnotíš jejich odehrané zápasy?
Jsem rád, že jsem dostal příležitost hrát v Áčku, když je síla a chuť, tak jdu i za Béčko. To vstoupilo do soutěže hned výhrou, bohužel teď poslední tři zápasy se nedaří. To se snad změní v nadcházejících zápasech a připíšeme si nějaké další body.
Mezi muži máš zatím jeden gól z loňského podzimu ve Zbůchu. Na kolik si věříš v této sezóně?
Góly pro mě nejsou priorita, jde mi hlavně o individuálně dobře odvedený výkon a vítězství týmu.
Jaké jsou ambice v klubu směrem k Áčku? Chcete se porvat o okamžitý návrat do divize, nebo je na místě stabilizace v horních patrech tabulky?
Nechci mluvit za tým, ale za mě osobně bych byl raději za umístění v horních patrech tabulky krajského přeboru. Je teprve začátek sezóny, takže těžko mluvit o tom, co bude na konci.
Jaký je trenér Kubice? Přísný nebo přátelský? A hecuje vás na tréninku v nějakých individuálních dovednostech případně soutěžích například mezi "starými" a "mladými"?
Já jsem s trenérem velmi spokojen, líbí se mi jeho přístup jak v tréninku, tak v zápase. Umí nás vyhecovat a motivovat. Jsem rád, že mi dává příležitost v Áčku.
S kým si v týmu nejvíce rozumíš?
V kabině máme skvělou partu a rozumím si tam s každým. Ale samozřejmě blíž mám ke klukům, se kterými jsem prošel dorostem.
Jak bys na závěr zhodnotil poslední zápas ve Stříbře, kde jste museli dotahovat čtyřgólové manko?
Zápas ve Stříbře jsme podcenili, prvních 35 minut jsme nechali hrát soupeře, on toho využil a dostal se do čtyřbrankového vedení. Do poločasu jsme stihli skóre snížit o 2 branky. Ve druhém poločase jsme herně soupeře přehrávali, zápas jsme dokázali gólově dorovnat, ale bohužel jsme už nedokázali zápas dotáhnout do vítězného konce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.