ROZHOVOR S HRÁČEM 5. KOLA JIŘÍM HOLCMANEM | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal krajní záložník MFK Vítkovic Jiří Holcman. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na to, že jste se stal hráčem 5. kola?
Tak já si toho nesmírně vážím a chci poděkovat všem, kdo pro mě hlasovali, je to pro mě zpestření toho všeho, co náš tým dělá, proto aby jsme vyhrávali.
Jak by jste zhodnotil svůj výkon v zápase?
Mohlo to být lepší, škoda že jsme remizovali, naše produktivita není ještě tak dobrá, málo skórujeme, ale doufáme, že to v dalších kolech změníme.
A jaké jsou vaše cíle v této sezoně?
Tak v této sezoně bych chtěl B týmu Vítkovic pomoct, jelikož je tu jedna osoba, která mi strašně pomohla v mém růstu nahorů a to je náš trenér Vítězslav Mooc. Strašně bych jim chtěl pomoct k titulu a pak třeba i výš.
A myslíte i na vyšší ligu?
Zatím ne, jsem ve Vítkovicích a chci jim pomoct
Byly nějaké nabídky?
Ano z Řepiště, ale já to odmítl, chci zůstat zatím ve Vítkovicích. Vítkovice jsou pro mě srdeční záležitost.
Máte nějaký idol?
Ano, z Baníku to byl Milan Baroš, který je přímo můj typ hráče, který byl mentorem týmu a pak z Arsenalu Bukayo Saka, který je rychlostní typ hráče a já mám rád rychlostní typy hráčů.
A máte oblíbený tým?
Z Anglie mám Arsenal a z Česka Baník Ostrava.
Kdo vás k fotbalu přivedl?
Chtěl bych říct, že k fotbalu mě přivedl otec, za kterého jsem rád, který mi dává od malička podporu do fotbalu a jezdí na všechny moje zápasy a moc si toho vážím, jak mě podporuje je to skvělý pocit, když otec jezdí na každý váš zápas, to je prostě úžasné, ale celkově celá rodina mě podporuje i moje mamka mi dává podporu, které si vážím od každého.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.