Jan Mejta - Na Slovanu máme skvělou partu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím, byl jste zvolen hráčem kola, co na to říkáte?
Dobrý den, moc děkuji, sice si nemyslím, že jsem byl hráč kola, protože jsem byl na hřišti jen cca 25 minut, takže by tam měl být podle mě někdo jiný z našeho týmu, ale kluci vybrali mě, za což samozřejmě jsem rád a děkuji, akorát to budu mít drahé :)
Jak byste zhodnotil svůj výkon? Je třeba něco vylepšit?
Můj výkon? Těžko hodnotit svůj výkon, navíc když jsem tam byl jen 25 minut, a zlepšit, ve 39 letech už toho moc nezlepším, řekl bych (s úsměvem).
Je to váš teprve první gól v sezóně, myslíte si, že na něj v příštích kolech navážete?
Určitě bych ještě pár gólů chtěl dát, ale opravdu v mém věku je to z pozice obránce spíše sebevražda vydávat se na pomoc útoku, i třeba jednou za poločas.
Jste už velmi zkušený, za celý život jste neopustil havířovské kluby, nelákalo vás to někdy zkusit jinde?
Kdybych řekl, že mě to jinam nelákalo, tak bych lhal, nicméně si myslím, že jsem nikdy nedosahoval kvalit na to se podívat někde jinde než po okrese u nás.
Jak dlouho byste ještě chtěl s fotbalem pokračovat?
Hrát fotbal bych chtěl ještě alespoň jednu sezónu. I když jsme se s pár klukama domluvili, že už to bude naše opravdu "poslední" sezóna. V každém případě se cítím celkem dobře a snažím se udržovat v rámci možností, tak uvidíme . Na Slovanu máme výbornou bandu v čele s Jardou Režňákem, který to drží, takže teď se mi končit ještě úplně nechce.
Díky za rozhovor, chtěl byste něco vzkázat fanouškům?
Taky Vám moc děkuji, a fanouškům, jestli můžu tak bych vzkázal... Toncek, ty jsi největší Nýta na světě :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.