Roman Svoboda v dorostu vyhrál Okresní přebor

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola III. třídy skupiny B Roman Svoboda, který společně se svým týmem dokázal prolomit třízápasový gólový a bodový půst a porazit Kouty B 3:0. Nyní si s tímto záložníkem Sokolu Šebkovic přečtete celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Romane, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Ahoj Radime.Děkuji za gratulaci. Byl to zápas, ve kterém jsme potřebovali už naplno zabrat , vstřelit nějaké branky a zvítězit, což se nám podařilo.Takže spokojenost..
Konečně jste se po třech zápasech bodového a gólového půstu dočkali výhry. Je to úleva?
Jasně jsme rádi, že jsme to konečně protrhli. To čekání na vstřelenou branku už trvalo hrozně dlouho a body už jsme nutně potřebovali. Pomohlo nám, že jsme vstřelili branku hned na začátku zápasu, hrálo se nám potom už líp.
Bavili jste se o tom před zápasem, že už to musíte prolomit?
Říkali jsme si před zápasem, že už to musíme prolomit, musíme zatím více jít, makat , více střílet a že už to musí přijít. V předchozích zápasech jsme se do šancí dostávali, ale neproměnili jsme bohužel ani ty nejvyloženější, což nás stálo to, že jsme mohli mít v tabulce tak o 6 bodů více.
Hrajete v klidném středu tabulky. Odpovídá umístění s hráčským kádrem, kterým disponujete, nebo máte na to se pohybovat v tabulce výše?
Určitě si myslím, že by jsme se měli pohybovat ve vrchní polovině tabulky , tak do 5. místa. Ale bohužel skoro každý zápas jsme odehráli v jiné sestavě. Na trénink se bohužel z časových důvodů ve větším počtu sejdeme jenom v pátek. Ale je tady hodně mladých kluků, kteří když na sobě budou makat,tak se můžeme zlepšovat .
Kdo tě k fotbalu dovedl?
Začali jsme hrát s kluky ze školy, kdy jsme vždy po škole chodili hrávat fotbal.
Jak vypadala tvoje kariéra?
Začal jsem hrát v 6 letech za mladší žáky v Jaroměřicích nad Rokytnou, poté jsem zde prošel staršími žáky a dorostem. Ve 20 jsem přestoupil do Šebkovic, kde jsem dodnes.
Jaká byla tvoje nejpovedenější sezóna?
Asi ta když jsme s kluky v Jaroměřicích v dorostu vyhráli Okresní přebor. Vyhrávalo se, hráli jsme hezký fotbal a byla tady super parta.
Máš nějaký rituál před zápasem?
Ne, na nějaké rituály si moc nepotrpím.
Máš v klubu nějakou přezdívku?
Kačer.
Jak si myslíš, že dopadnou naši reprezentanti na Mistrovství Evropy?
Bude hodně záležet koho dostaneme do skupiny, ale bohužel si myslím, že základní skupina pro nás bude konečná, i když rád bych se mýlil (úsměv). Je to krátký turnaj, všichni soupeři se vyrovnávají, bude hodně záležet na momentální formě. Je těžké to tipovat. K velkým favoritům budou patřit již tradičně Němci a myslím si, že i Belgie
Máš oblíbeného fotbalistu?
Lionel Messi.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Sparta Praha, FC Barcelona.
Kdo podle tebe vyhraje domácí titul?
Jako Sparťan snad ani nemůžu říct nic jiného. Takže jasně Sparta!
Jaké máš koníčky?
Sport všeobecně . Hlavně : Fotbal, florbal, hokej..
Který filmový žánr vyhledáváš?
Filmy vůbec nesleduji,dívám se pouze na sport.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Mám rád těstoviny, na jakýkoliv způsob. A k tomu buď vodu a nebo pivo.
Sleduješ naše webové stránky?
Sleduji pravidelně, chválím, je to super.
Jak si myslíš, že dopadne váš příští zápas v Nových Syrovicích.
Doufám, že dokážeme navázat na zlepšený výkon z minulého kola, a že už taky dovezeme konečně výhru z venku. Tipuji naši výhru 2:1.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.