Adam Honka - Zatím spokojeni moc nejsme, chce to dál bojovat

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře. Jak moc jste byl spokojen se svým výkonem?
Zdravím, děkuji moc a díky klukům z týmu, kteří posílali hlasy. Pro láhev do kabiny by si nechali vrtat koleno. (smích) Výkon bych hodnotil jako odmakáno.
Zdravím, děkuji moc a díky klukům z týmu kteří posílali hlasy. Pro láhev do kabiny by si nechali vrtat koleno. Výkon bych hodnotil jako odmakáno.
Kaňku bych určitě našel, … mohl jsem dát gól na 4:2, ale nevyřešil jsem situaci zrovna s přehledem. Hned na to, jsme dostali vyrovnávací gól „nedáš, dostaneš“.
Co výkon týmu? Panuje s ním spokojenost?
Zatím spokojeni moc nejsme, chce to dál bojovat a věřím, že se na nás otočí štěstěna.
V sobotu jste hráli proti Vávrovicím. Čím vás soupeř zaskočil? A který hráč se vám v dresu soupeře líbil nejvíc?
Asi ničím, spíš jsem od nich čekal víc po minulé celkem solidní sezóně. Asi se kluci taky hledají … Který hráč se mi líbil, asi Filip Šenk, kreativní záložník, co se nebojí jít do pořádného souboje.
Jak vůbec zápas proti Vávrovicím probíhal?
Brzo jsme vedli 2:0. Trochu nás to ukolébalo a chybami jsme je nechali soupeře vyrovnat. Poté jsme tlačili a před poločasem se nám povedlo navýšit na 3:2. Po poločase jsme nedali pár šancí a dostali gól a bylo to nahoru dolů, kdo s koho.
V neděli jedete do Litultovic. Co myslíte, že by na domácí tým mohlo platit? A s jakou taktikou a cílem tam pojedete?
Na Litultovice by mohlo stačit nedělání chyb a špunty do uší. (smích) Cíl je jasný, určitě neprohrát a s trochou štěstí a bojovnosti snad i vyhrát .
V sezóně jste získali osm bodů. S tím spokojenost určitě nepanuje. Kde najít důvod tak nízkého bodového zisku?
8 bodů je málo. Remízy prostě k udržení v okrese stačit nebudou. Důvod hloupé chyby… musíme těžit, co nejvíc z domácího hřiště.
Jaké jsou ambice pro zbytek podzimní sezóny? A jaké jsou celkové ambice?
Do konce podzimu vyhrát aspoň dva zápasy ze tří. Celkové ambice jsou udržet okres ve Slavkově.
Loni jste hrával za Dolní Životice. Proč jste před sezónou změnil dres? A plánujete ještě někdy návrat do Životic?
Ano loni jsem byl na zkušenou v Dolních Životicích. Šlo o to, že jsem střídal za slavkovské áčko a naše béčko hrálo v tu dobu trojku, která mě osobně moc nebavila (smích), tak jsem šel zkusit zlatou střední cestu okres. Proč jsem nezůstal? Asi proto, že pocházím ze Slavkova, a chci se rvát o možnost hrát za A tým. Jednou se třeba do Životic vrátím, mám tam ty lidi rád.
Jaký je váš nejlepší fotbalový zážitek? A čeho byste chtěl ve fotbale dosáhnout?
Nejlepší fotbalový zážitek je asi semifinále Ligy mistrů 2019 Liverpool:Barcelona 4:0 YNWA (smích) Ničeho velkého, …hrát ve Slavkově s přáteli, před slavkovskými fanoušky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.