Kapitán TJ Jiskra Hořice Dominik Palm: I přesto, že bodový zisk po podzimu vypadá hrozivě, jsem přesvědčený, že druhá polovina sezony bude o něčem jiném

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k výhře v anketě, v posledním zápase jste doma potrápit vedoucí Solnici, jaký to byl zápas?
Samozřejmě těžký a náročný. Soupeř ukázal svoji individuální i herní kvalitu a právem je na prvním místě tabulky. Pro nás to však nakonec bylo smolné utkání, protože jsme vedli a ještě těsně před koncem drželi remízový stav. O to víc pak těsná porážka mrzí, za výkon jsme si bodovat zasloužili.
I když jste momentálně na posledním místě, tak se vaše výkony v posledních kolech zlepšily, čím to bylo?
Hodně pomohl příchod nového trenéra Pavla Procházky, který týmu věnuje velké množství času. Takovou přípravu na trénink a zápas jsem asi ještě nezažil. Dobře komunikuje s hráči a na hořickém fotbalu mu opravdu záleží, čehož si moc cením. Myslím, že třeba právě tohle hráči u svého trenéra vycítí a pak je to vidět i na hřišti. Jsem rád, že jsme to nezabalili a stále věřili ve zlepšení. Atmosféra v kabině je nyní výborná, a i přesto, že bodový zisk po podzimu vypadá hrozivě, jsem přesvědčený, že druhá polovina sezony bude o něčem jiném.
Plánujete v zimní přestávce posílit tým nebo se o záchranu poperete ve stejném složení?
Vzhledem k postavení v tabulce a bodovému zisku se to samozřejmě nabízí. Posílení by určitě bylo na místě, na druhou stranu to však nebude jednoduché. Druhá polovina podzimu ukázala, že pokud budeme pokračovat v takovýchto výkonech a budeme dobře nastaveni v hlavě, můžeme potrápit kohokoliv v soutěži. Ve spoustě zápasů rozhodují maličkosti, produktivita a nám se často stávalo, že se od nás to štěstí tak trochu odvracelo. Ale jak se říká, štěstí přeje připraveným a já věřím, že na jaro budeme dobře připraveni!
Již několikátou sezonu nosíš v Hořících kapitánskou pásku, jaký máš ke klubu vztah?
Dres Jiskry oblékám už 26 let, takže to asi jasně vypovídá o mém vztahu ke klubu (usměje se). Bez nějakých dlouhých řečí je to zkrátka srdcová záležitost. Do budoucna, až s fotbalem skončím, bych rád klubu pomáhal i dál.
Koho tipuješ na vítěze krajského přeboru?
Bude to určitě jeden z vedoucí trojice Solnice, Police, Náchod. Všechny tři týmy mají kvalitu na to, aby přebor vyhrály. Bude rozhodovat momentální forma, zdraví důležitých hráčů, produktivita atd. Kdybych si měl tipnout, tak řeknu Polici nad Metují. Tady dali dohromady neskutečně silný tým a myslím, že by nepohrdli případným postupem, Uvidíme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.