ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo MSFL , 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal obránce Jan Holzer z týmu FC Hlučín. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký máte názor na svůj výkon v zápase?
Tak myslím si, že to nebyl jen můj výkon, ale celého týmu, zvládli jsme to dobře, soupeře jsme k ničemu nepustili. Co se týče mého výkonu, tak mě těší nula vzadu, ale těší mě hlavně výkon týmu, který byl fantastický!
Co říkáte na to, že jste se stal hráčem kola?
Vůbec jsem to nepostřehl, řekli mi to až kluci z kabiny, my sbíráme pokuty do kasičky po půl sezóně, takže my to řekli kluci a jelikož jsem pokladní, tak jsem si to hned napsal. Samozřejmě si toho vážím je to fajn, určitě to je fajn a jsem za to rád.
Jak by jste zhodnotil podzim Hlučína?
Zatím fantasticky, vyhráli jsme 3 nebo 4 kola v řadě, přišel nový trenér, nová vize, chceme samozřejmě postoupit výše, postupem času sice přišla nějaká krize, spíše gólová krize, sice soupeře jsme přehrávali, ale přišla na nás nějaká deka a nemohli jsme dávat góly, navíc trenér Smetana odešel do Ružomberku, takže jsme si museli poradit a pak to vše dohánět a teď je to zase lepší.
Máte nějakého oblíbeného hráče či idol?
Ne to ne, možná v dětství, teď spíš ocením každého, kdo hraje dobře.
Máte oblíbený tým?
Liverpool, tam se mi líbí vize toho klubu. Dívám se i na videa z tréninkového centra a líbí se mi, že ten klub není umělý jako jiné.
Jak jste to měli s bratrem Danielem, co se týče fotbalu?
Má 6 let náskok, od 17 hraje pravidelně ligu, má skoro 300 startů, takže je úplně na jiné úrovni. Mě to zabrzdilo hlavně zranění, měl jsem dvě zlomeniny ve stejném místě, zrovna ve chvíli, kdy se mi dařilo v klubu i v reprezentaci, měl jsem našlápnuto dobře, dopadlo to ale tak že jsem ve třetí lize, neříkám že se ještě nemůže stát, že budu výš, ale už to tak reálné není.
Pokud si dobře pamatuji, tak jste se proti sobě setkali v utkání proti Slovácku B, je to tak?
Ano ano, tuším že brácha byl po zranění, tak mi napsal jestli budu hrát, já mu řekl že jo, tak si řekl, že si domluví, aby hrál za B tým, což byla prakticky poslední šance si proti sobě zahrát. Byl to menší splněný sen, kdy jsme si proti sobě mohli zahrát, ještě by to bylo lepší kdyby jsme si zahráli spolu na profesionální úrovni, ale i toto je částečně splněný sen pro mě, zahrát si proti bráchovi.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.