ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo MSFL , 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal čtyřiadvacetiletý obránce Uherského Brodu Miroslav Leskovjan. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem 19. kola, jaké z toho máte pocity?
Pocity jsou to skvělé, mám velkou radost že jsme důležitý zápas zvládli za 3 body a mohl jsem pomoct týmu vstřelenou brankou.
Výhra proti vašemu bývalému týmu, ve kterém jste působil, jaké to pro vás bylo?
Už to nějak moc neřeším, je to už nějaký čas co jsem za Slovácko nastoupil naposled ale samozřejmě zápasy ze Slováckem prožívám trochu jinak než ostatní tím že jsem tam strávil hodně let a vděčím jím za to co jsem se tam naučil.
Penalta v závěru utkání, to muselo být pro vás velice těžké, ale zvládl jste to. Připravujete se nějak na to, že by mohla přijít penalta?
Ano bylo to ke konci utkání takže nějaký tlak tam byl hlavně proto že byl stav 0:0 a potřebovali jsme utkání zvládnout za 3 body. Penalty zkoušíme po tréninku protože víme že mohou rozhodovat zápasy. V dorostu jsem kopal často, ale tohle byla moje penalta v ostrém zápase po delší době a jsem rád že jsem ji proměnil.
Jak cenné to pro vás bylo vyhrát své první jarní utkání?
Vítězství je hodně cenné. Jsme rádi že jsme to doma zvládli a už se chystáme a máme v hlavách další zápas venku v Rosicích a uděláme maximum aby jsme tam uhráli co nejlepší výsledek.
Měl jste nějakého oblíbeného hráče?
Můj oblíbený hráč je už dlouho Toni Kroos, opora Realu Madrid. Mám načtených mnoho jeho sestřihů a videí. Snažím se od něj něco přiučit a přenést to do zápasu. Dle mého názoru je to jeden z nejlepších záložníků fotbalové historie a řekl bych že je hodně nedoceněný, že spoustu lidí docení to co dokázal až po skončení kariéry.
Máte nějaký oblíbený klub, ať už z naší ligy nebo ze zahraničí?
Oblíbený tým úplně nemám, rád sleduju anglickou ligu, mezi favority patří Manchester city a Liverpool ale jinak sleduju cokoliv co je na programu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.