"Na jaře by chtěl pokořit neporaženého lídra ze Slavonic" věří hráč kola Ondřej Lička

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondřeji gratulujeme k výhře. Čekal jste to?
Zdravím všechny, děkuju. Popravdě jsem to vůbec nečekal. Měl jsem radost, že jsem se dostal do "Jedenáctky kola" a víc jsem to neřešil. Ani sem nevěděl, že moji známí tuto anketu sledují. Tímto bych chtěl všem poděkovat za jejich hlasy...
Nominaci vám vynesl vydařený zápas proti Děšné. Jak ho zpětně hodnotíte?
Vzhledem k velmi těžkému zápasu odehranému u nich na začátku sezóny jsem čekal podobný vývoj. Do čtyřicaté minuty byl zápas vyrovnaný. Zlom nastal dvěma slepenými góly těsně před poločasem. V druhé půlce už jsme hráli jenom my. Místy uz mi to připadalo jako bychom kluky zesměšňovali, ale nebylo to tak. Prostě jsme dávali góly i z ničeho. Z mého hlediska to byl nejjednodušeji nastřilený hattrick v kariéře.
Když budeme bilancovat, jak byste zhodnotil účinkování Hobzí v podzimní části?
Vždy by to mohlo být lepší. Máme za sebou zápasy, které jsme mohli vyhrát a nevyhráli. Na druhou stranu jsme dovezli body z míst kde jsme s nimi vůbec nepočitali. Vzhledem k tomu, že asi jako každy tým v naši soutěži bojujeme se sestavou, je pro nás postavení v tabulce po podzimní části velmi příjemné. Tímto bych rád poděkoval i klukům, kteří už před časem ukončili svou aktivní kariéru, přesto nám ne jednou na podzim trhali trn z paty.
Máte svůj cíl pro jarní část? Kde byste tým v tabulce rád viděl?
Samozřejmě bych rád na jaře minimálně zopakoval svoji střeleckou formu z podzimu, ale vždy stavím kolektivní úspěch před úspěch jednotlivce. Jeden cíl mám a udělám pro něj maximum. Jelikož je ještě v soutěži tým, který neztratil ani bod, chci abychom je pokořili právě my. Už jenom kvůli tomu, že na podzim v derby jsme je měli na lopatě! Z pohledu týmu budu rád když zůstaneme v bezpečných vodách ve středu tabulky.
Čeho byste chtěl ještě ve fotbale dosáhnout?
Vyzkoušel jsem si vyšší soutěže za dorost i za muže a nakonec jsem stejně zjistil, že můžeš hrát jakoukoli soutěž, ale když neni parta stejně tě to nebude bavit. V Hobzí máme dlouhodobě skvělou partu a doufám, že v ní zůstanu co možná nejdéle...
Máte nějaký oblíbený zahraniční klub, kterému fandíte? A co oblíbený hráč?
Vždy se mi nejvíc líbil anglický fotbal, fandím Chelsea. Tam je spousta skvělých fotbalistů. Kdybych měl vybrat jednoho tak asi Eden Hazard.
Je před námi vcelku dlouhá fotbalová pauza. Jak jí budete trávit?
Především budu více času věnovat přítelkyni. V sezóně se vše podřizuje fotbalu. Vím, že mi to vydrží asi do Vánoc. Mám v plánu nějakou sálovku a v únoru jedeme na tradiční zimní soustředění na běžkách - to bude těžký. :-)
Fotbal je pro vás zábavou, co vás ale živí?
Pracuju jako rozpočtář, připravař ve stavební firmě v Dačicích.
Jaké máte koníčky?
Když najdu nějaký volný čas nebráním se žádnému sportu, rád travím čas s přáteli a dá se říct, že koníčkem je mi i moje práce.
Co říkáte portálu Fotbalunas.cz? Sledujete jej pravidelně?
Když jsem vás zaznamenal poprvé říkal jsem si, že je to zajímavý projekt, ale byl jsem trochu na pochybách jestli to vydrží. Sice je dost času na hodnocení, ale fakt se mi váš web líbí a přeju vám mnoho zdaru do další práce...díky

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.