Nejlepší moment, co jsem zažil je vítězství v této anketě, směje se hráč kola Dan Jon

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dane, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Dobrý den, děkuji moc. Tak z mého pohledu jsme tenhle zápas zvládli dobře, nějaké chyby tam byly, ale nakonec jsme to dotáhli do vítězného konce. Takže tenhle zápas považuji za úspěšný.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
No tak spokojen jsem částečně byl, ale mohl jsem udělat více. Měl jsem šanci dát gól, ale neproměnil jsem ji, takže to mě mrzí. Jako tým jsme vyhráli a to je důležité.
Na jaký zápas se v jarní části nejvíce těšíš?
Tak to mohu odpovědět jasně a to na zápas s Lodhéřovem, kde hrajou moji kamarádi, takže na ten se těším nejvíc.
Máš v paměti nějaký nejlepší moment, který jsi ve fotbale zažil?
Těch je spousta, ale na který rád vzpomínám je ze zimní soutěže, kterou jsem hrál jako menší za FK Jindřichův Hradec v Českých Budějovicích. Když jsme totiž jeli na zápas, tak jsem se s kamarádem domluvil, že až bude roh tak ho kopne na mě a já dám hlavičkou gól. No a ono se to stalo, takže tohle je asi zatím ten nejlepší moment, co jsem zažil. Tedy samozřejmě vítězství v anketě hráč kola OP mužů je zatím nejvíc (smích).
Nyní vás čeká zápas v Kunžaku. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek tě uspokojí?
Určitě to bude těžký zápas, ale doufám že se ponaučíme z minulého zápasu a už od začátku budeme vzadu stoprocentní a že balón budeme mít na svých kopačkách většinu času my. No výsledek by byl krásný 1:3 pro nás, tak udělám vše proto aby to tak mohlo být.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedl taťka, který sám od mala až do teď hraje. Moje začátky sice byly těžké, protože jsem si nemohl vybrat, jestli fotbal nebo hokej, ale myslím že jsem udělal dobře, že jsem zůstal u fotbalu. Od svých 5 let až do 16 jsem hrál za FK Jindřichův Hradec. Teď, jelikož studuji na střední daleko od domova a nemůžu tolik trénovat, jsem se rozhodl odejít a přestoupit do Lásenice, kde snad budu taky užitečný.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Mým vzorem byl od malička David Lafata. Ten už ale nehraje, a teď se mi zalíbil Lukáš Haraslín ze Sparty. Je to perfektní hráč a hezky se na něj kouká.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Tady nejde odpovědět jinak než Spartě, na kterou jezdím odmalička. Klub z druhého břehu Vltavy mi úplně nevoní (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.