Hlasoval pro mě i kamarád z Kladna, přiznal Štefan Orem

Posledním Hráčem kola I. B třídy, skupiny B v roce 2015 je kapitán Lukavce Štefan Orem. Šikovný záložník tak navázal na své spoluhráče, kteří tuto anketu opanovali v posledních třech týdnech!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jste překvapený z vašeho vítězství?
Překvapený jsem byl hlavně z nominace do sestavy kola. Při samotném hlasování naši fanoušci evidentně opět nezaháleli.
Jste čtvrtým hráčem Lukavce, který vyhrál v naší anketě. To už se o tom musíte bavit v kabině hodně nahlas, ne?
Dá se říci, že teď už o vašem portálu a anketě ví celá kabina. Není to však jen o hráčích, hlas mi například poslal i kamarád z Kladna, který portál také navštěvuje.
Podzim jste zakončili remízou s Hrobem. Jak jste byl ze zápasem a výsledkem nakonec spokojený?
Převážně panuje spokojenost jak s výkonem, tak i s výsledkem. Mrzí mě jen další obdržená branka po rohovém kopu a naše nemohoucnost v zakončení. Podruhé za sebou jsme sahali po třech bodech, ale bohužel jedna vstřelená branka a x neproměněných šancí na plný bodový zisk nestačí. Následné penalty, při kterých se vyznamenal hlavně hostující brankář, nám vůbec nevyšly.
Přezimujete v horní polovině tabulky. Zapadá to do vašich předsezónních plánů?
Soutěž je hodně vyrovnaná a tak by nebylo fér tvrdit, že s dosavadním průběhem nejsme spokojeni. Vzhledem k tomu, že na čelo tabulky ztrácíme jen šest bodů, se dá hovořit o velmi dobré výchozí pozici pro jarní část. Před sezónou bych asi s podobným bodovým ziskem souhlasil. To ovšem neznamená, že naše ambice jsou hrát "pouze" střed tabulky.
Jak dlouho vykonáváte funkci kapitána? A kdo o tom rozhodl?
Kapitánskou pásku mi svěřil trenér Olda Němec ve druhé polovině loňské sezóny.
Jak si vyplníte zimní fotbalovou přestávku?
Mimo fotbalu se věnuji také futsalu, ve kterém nám soutěž pokračuje až do 18. prosince. Následovat bude odpočinek během Vánoc a Silvestr. Krátce po Novém roce už se opět na plno rozbíhá kolotoč futsalových mistrovských utkání.
Plníte ještě roli studenta, nebo už vás živí nějaké zaměstnání?
Živí mě ještě rodiče. Momentálně studuji třetím rokem na vysoké škole.
Jaký zápas se vám na podzim nejvíce vydařil a na který je lepší zapomenout?
Nedokážu vybrat jen jedno utkání. Nejvíce si cením vítězství v Kozlech, kde se nám povedl skvělý obrat navzdory strašidelnému stavu hrací plochy i nepřesvědčivým výkonům rozhodčích. Důležité byly také domácí výhry proti Českým Kopistům či Oldřichovu. Naopak nerad vzpomínám na ztracené body v úvodu soutěže s Rovným a prohru na hřišti litoměřické rezervy díky obdrženému gólu z přímáku v poslední nastavené minutě.
Líbí se vám webový portál fotbalunas.cz?
Líbí se mi hlavně myšlenka něco takového zavést. Portál navštěvuji už delší dobu a jsem rád, že se tento web pomalu rozšiřuje dál.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.