ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 16.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016

Hráčem 16. kola III. třídy skupiny B se stal Patrik Szabó z Litohoře. Jednadvacetiletý záložník vedoucího celku byl v zápase s Radoticemi po celý zápas neúnavný a několikrát nebezpečně ohrozil bránu. Rozhovor s tímto hráčem si nyní můžete přečíst.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji. Tak z mého pohledu to byl jeden z vydařenějších zápasu, hlavně díky fanouškům, kterých přišlo opravdu hodně .
Jak by jsi popsal svůj výkon?
Snažil jsem se zahrát maximum jako vždycky a vydařilo se, teda až na ty neproměněný šance, kterých tam z mé strany pár bylo... (úsměv).
Co říkali na tvůj výkon trenéři a spoluhráči?
Podle trenéra jsem byl velice platný pro mužstvo a díky dobré práci na křídle a díky dobrým náběhům jsem zaměstnával obranu soupeře. Taky zpět do obrany jsem se vracel důstojně... (úsměv). Hráči mě pochválili, až na ty neproměněný tutovky...no... (smích).
Jste na prvním místě tabulky a vstup do jarní části jste měli impozantní. Porazili jste dva velké konkurenty na postup, zvláště výhra na půdě Lipníku byla asi nečekaná. Myslíte už pomalu na postup?
Tak jak říkáš... čekali jsme, že to budou těžký duely, ale zároveň jsme do zápasu vždycky šli s tím, že to prostě vyhrajeme (úsměv) Jinak co se týče postupu, tak si z toho s klukama zatím jen radši děláme srandu... je to ještě daleko a myslím si, že to bude ještě hodně těžký...
Koho pak považuješ za největšího konkurenta postupu?
Myslím si, že v popředí tabulky to bude dost vyrovnaný, ale samozřejmě dobře našlápnuto mají kluci z Lipníku... už jen kvůli svý perfektní zimní přípravě a každopádně nesmím zapomenout na LITOHOŘ (úsměv).
Kdo tě k fotbalu dovedl?
K fotbalu mě nikdo nevedl... Začal jsem hrát už jako malý, ale z nějakého důvodu jsem přestal. Pak jsem dělal dost muziku a taky další různé sporty... z těch mi ale nevydrželo nic . A před dvěma lety jsem se vrátil zpátky k fotbalu.
Jsi ještě mladý hráč, kam by jsi to chtěl s fotbalem dotáhnout a čím vším pro tebe fotbal je?
Tak mladý jsem, ale nějaký velký ambice nemám. Fotbal mám rád, ale zároveň si taky myslím, že nejsem tak dobrý, abych to mohl dotáhnout někam dál... stačí mi, když si můžu v klidu hrát s klukama z Litohoře troječku (úsměv). Jinak fotbal pro mě znamená dost - už jen to odreagování od všeho, když si můžu s klukama pokecat jak o fotbale tak taky o všem možným......Myslím si, že jsme dobrý kolektiv a už jen i pro to jsem chtěl jít hrát za Litohoř (úsměv).
Máš nějaký rituál před zápasem?
Rituál žádný nemám - možná jen potlesk s poplašeným Kájem (smích).
Máš v klubu nějakou přezdívku?
Přezdívku nemám žádnou.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Můj oblíbený fotbalista je CR7 už snad od mala...
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Real Madrid.
Kdo podle tebe vyhraje domácí titul?
Jelikož český ligový fotbal moc nesleduji, tak si netroufám tipnout (úsměv).
Co říkáš na výkony pražské Sparty v Evropské Lize a kam až si myslíš, že můžou dokráčet? (rozhovor jsme dělali před zápasem Sparty na Villerrealu)
Sparta podává v evropský lize výborný výkony (společně s Liverpoolem ještě neprohrála), skvěle reprezentuje ČR a vylepšuje náš koeficient. Ale vzhledem k tomu, že bude mít teď nějaký absence v sestavě a Villarreal je nesmírně kvalitní mužstvo (i když ne tak atraktivní jako třeba Dortmund, kterého mohla Sparta dostat), tak asi čtvrtfinále bude konečnou stanicí.
Jak si myslíš, že dopadnou naši reprezentanti na Mistrovství Evropy?
Nemyslím si, ale přeju si - výhra! (úsměv)
Jaké máš koníčky?
Hudba, florbal, hokej, volejbal ........
Který filmový žánr vyhledáváš?
Romantické (úsměv).
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Kuře s rýží a nebo třeba pizza .
Sleduješ naše webové stránky?
Ano stránky sleduji.
Jak si myslíš, že dopadne váš příští zápas?
Jak už jsem zmiňoval nahoře, tak do každého zápasu jdeme s tím, že vyhrajeme... Dost nás motivuje vítězství nad papírově silnějšími soupeři a doufáme, že to půjde i nadále takhle dobře .
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.