Každý zápas si jdeme užít, soutěž bude ještě dlouhá a stát se může cokoliv, říká o honbě za divizí jihlavský rodák Dominik Procházka

Hráčem 17. kola KP Vysočiny se stal humpolecký Dominik Procházka a vy si o něm můžete něco přečíst v našem exkluzivním rozhovoru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vítězem ankety o Hráče 17. kola KP Vysočiny se stal Dominik Procházka, kterého tímto zdravím. Gratuluji Dominiku k výhře v anketě, která byla soubojem příznivců Vašich a Velké Bíteše.
Taky zdravím, byl to souboj až dokonce, musím říci, že jsem na tento souboj čas od času kouknul a přihodil hlas, jinak jsem to ponechal náhodě. Nakonec jsem rád, že tuto anketu jsem vyhrál, přece jenom většinou to funguje na principu, kdo odešle víc „spamu“ ten vyhraje. Tímto bych chtěl poděkovat všem, kdo mi poslal hlasy….jen tak dál.
Úspěchy v našem hlasování se často zrcadlí s úspěchy na hřišti. Myslím, že to platí i tentokrát. Podle výsledků to vypadá, že Humpolec „jede“ ?
Máte pravdu, jestli se daří celému týmu, tak se daří i jednotlivci. Dá se říct, že Humpolec „jede“ dařilo se nám v celé přípravě a i teď v úvodních kolech, ale nic to neznamená, každý zápas je úplně jiný a začíná se vždy s výsledkem 0:0
Co je důvodem, že ten vstup je daleko lepší, než některé pasáže podzimní části?
Konec podzimní části jsme nezvládli, některé zápasy jsme zbytečně prohráli a tím i ztratily body. Došla nám šťáva a štěstí nám zrovna dvakrát nepřálo. Myslím, že jsme teď ve větší pohodě, hrajeme víc uvolněně. Nyní máme vstup 100%, tak snad to po dlouhou dobu vydrží – minimálně do pátku, do konce týdne ano… Záleží pouze na nás.
Již jsem to zmínil v článku k vašim zápasům – nelitujete v kabině, že se první jarní kolo předehrávalo na podzim a vy jste podlehli doma Bíteši?
Ano přesně tak, zápas by se odvíjel úplně jinak, i když co se týče zápasů s Bíteší, tak jsme si zápasy prohráli sami, zápas u nich jsme mohli dát během úvodních minut tři góly a bylo by po zápase a doma jsme mohli uhrát také lepší výsledek, ale takový je fotbal, zvláště v krajském přeboru.
Teď k Vaší osobě. Můžete nám o sobě něco říct v klasické představovačce(kde jste fotbalově vyrostl, kluby, výběry apod.)?
Narodil jsem se v Jihlavě, takže i zde jsem začal své první fotbalové krůčky. Když mi bylo 4 dovedli mě naši na první trénink. V Jihlavě jsem prošel všemi kategoriemi od žáků až po dorost a juniorku - kde jsem si vyzkoušel pár zápasů v 3. Lize. Poté už se láme chleba a musí si člověk vybrat mezi fotbalem na vyšší úrovni, nebo školou/prací. Já se rozhodl pro druhou variantu a putoval jsem na hostování do divize Nového Města na Moravě a zároveň na vysokou školu…. Nakonec všechny cesty vedou do Humpolce :)
Jakou ligu či týmy rád sledujete a kdo je Vaším vzorem, či oblíbeným hráčem?
Co se týče klubu, tak nikdy jsem neměl svůj oblíbený klub, pouze vždy obdivuji klub, který jsem mohl vidět naživo, což je Dortmund, Chelsea, Real Madrid. Je naprosto odlišné vidět TOP týmy na vlastní oči, nebo v televizi. Dříve jsem měl nejoblíbenějšího hráče Roberta Carlose, nikdy bych nechtěl stát ve zdi při jeho přímém kopu. Jinak co se týče fotbalu, tak mám rád ofenzivní fotbal, což v krajském přeboru těžko uplatnit, když většina zaparkuje autobus na vápno :). Můj vzor jsem já, v životě se stejně musíš spolehnout pouze sám na sebe.
Čemu se rád věnujete ve volném čase a jak jste v tom úspěšný?
Šachy, četba, piškvorky, projížďka na koních… Teď vážně, moc volného času nemám, když si ho tedy udělám, snažím se o aktivní odpočinek. Jde především o tenis, badminton, rád chodím do fitka, či zaběhat si. Jestli jsem v tom úspěšný? V tenise i badmintonu jsem nepoznal přemožitele, nevím, jestli je to tím, že jsem hrál pouze proti dědovi, nebo kamarádovi, který to hrál poprvé, ale se dá říct, že jsem v tom prozatím úspěšný.
Vraťme se k týmu a soutěži. Ztrácíte zdánlivě propastných deset bodů na první místo. Ale jaro bude ještě dlouhé a když si vzpomeneme na loňskou koncovku, tak by se dalo říct – nic není nemožné.. Předpokládám, že je v kabině Humpolce odhodlání poprat se o to?
Je před námi ještě dost zápasu a stát se může cokoliv. Krajský přebor nevyzpytatelný v tom, že každý může prohrát s kýmkoliv. V kabině to nijak neprožíváme, minulé dva ročníky jsme už měli před koncem soutěže hotové transparenty s nápisem DIVIZE a jak to dopadlo…Teď se snažíme si každý zápas užít a bavit se fotbal a mít z toho radost, ale samozřejmě bojovat. Výsledky se potom dostaví.
Všechny zápasy budou asi důležité, ale který nebo které budou podle Vás klíčové?
Každý zápas je specifický. Samozřejmě, že klíčové zápasy budou s týmy na špičce tabulky, bude potřeba je zvládnout, ale pro nás se s nimi hraje lépe, nezatáhnou se všichni do obrany a chtějí hrát ofenzivněji. Dle mého nejtěžší zápasy budou se soupeři, kde se hraje na malém hřišti, samé nakopávané míče, souboj za soubojem, tam rozhoduje kdo se dřív ukopne.
Chcete touto cestou příznivcům Humpolce či KP Vysočiny něco vzkázat :) ?
Chtěl bych poděkovat za podporu především příznivcům Humpolce, kteří každý domácí zápas vyprodají naší arénu a vytváří skvělou atmosféru. Velké díky těm desítkám, někdy až stovkám fanoušků. Všem ostatním, ať se baví fotbalem…
Děkuji za odpovědi a přeji dlouhou jarní vítěznou šňůru… :)
Také děkuji, přeji mnoho úspěchů a článků!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.