HRÁČ KOLA VOJTĚCH TANGL: V Milovicích jsme si zase uvědomili, jak hezké je vyhrávat

V hlasování o hráče kola si získal největší přízeň fanoušků útočník Milovic Vojtěch Tangl za svůj dvougólový výkon při vítězství 1:6 v Kovanicích. Jak je již zvykem, s vítězem ankety vám před víkendem přinášíme rozhovor a vy se na něj nyní můžete podívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Milovicím se na jaře příliš nedařilo, čím si to zdůvodňujete?
V Milovicích jsem teprve od jara na hostování, takže nemůžu objektivně říci, proč tomu tak bylo, každopádně se nám čtyři zápasy za sebou nepodařilo vyhrát. Musím podotknout, že ve třech z těchto čtyř prohraných střetnutí jsme soupeře přehrávali nebo měli alespoň více šancí, ale fotbal se hraje na góly a ty jsme bohužel dát nedokázali.
Poslední dvě kola to vypadá, že už je krize na ústupu, teď jste dokonce vyhráli v Kovanicích 1:6. Věřil jste v takový výsledek?
Tak určitě... Ne, věřil jsem, že jsme se na Všejanech zvedli a uvědomili si, jak je hezké vyhrávat. Věřil jsem, že je snad i rozstřílíme ještě víc.
Myslíte, že je krize definitivně pryč?
Ano, myslím si, že už přešla. Teď už nám zbývá jen v klidu dohrát jaro a přinejlepším už neprohrát. V další sezóně se budeme soustředit na to, abychom ten postup do I.B třídy už udělali.
Jste spokojený se svým výkonem v Kovanicích? Čekal jste vítězství v anketě?
Myslím, že jsem za Milovice odehrál lepší zápas, ale v tomto utkání se mi povedlo konečně prolomit smůlu a dát gól, dokonce rovnou dva. Na hlasování se podíleli moji přátelé, díky kterým jsem v anketě vyhrál.
Plánujete v Milovicích pokračovat i po konci sezóny?
To bych chtěl, bude záležet na jejich spokojenosti s mými výkony.
Hrajete většinou v ofenzívě, máte nějaký svůj památný gól?
Právě že jsem vždycky chtěl hrát v útoku, ale trenéři mě nasazovali spíše do obrany, výjimečně jsem běhal v záloze. Až poslední tři zápasy jsem odkopal na své vytoužené pozici, a tak doufám, že se mi bude gólově dařit a už nebudu muset měnit. Útok mě určitě baví z pozic na hřišti nejvíce. Památný gól, který se mi teď jako první vybavil je ten, který jsem dal ve Stratově. Tehdy jsem se trefil z půlky hřiště.
A co je váš vůbec největší fotbalový zážitek?
Tak tím byl jednoznačně postup do okresního přeboru, který jsme si vykopali s Ostrou. Samozřejmě se jednalo i o následné oslavy - slavili jsme to asi tři týdny každý víkend...
Čeho byste chtěl na hřišti naopak ještě dosáhnout?
Teď hájím barvy milovického klubu a doufám, že tomu tak bude i nadále. Proto bych chtěl příští sezónu postoupit do I.B třídy.
Jaký je váš fotbalový vzor a na zápas jakého mužstva se podíváte nejraději?
Mám rudou krev a proto se nejraději koukám na Spartu. Z českých hráčů mě zaujal hlavně Tomáš Rosický, kterému by po konci v Arsenalu určitě seděl nejvíce právě sparťanský dres.
Máte na závěr vzkaz pro fanoušky?
Sportu zdar!!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.