Jestli tátu nevyhoděj z lavičky, tak se jednou spolu setkáme v Lipníku, říká hráč 24. kola Jaroslav Brabenec

Podruhé v této sezóně vyzpovídáme Jaroslava Brabence. Kde bude v příští sezóně, kam půjde na závěr kariéry, co říkal na finále LM? To vše a také něco z kabiny Okříšek se dozvíte v našem rozhovoru..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vracíme se zpět do Okříšek, a to k hráči, se kterým jsme již tuto sezónu rozhovor dělali. Od toho interview však uteklo spoustu času, Jaroslav Brabenec totiž bodoval hned v 1. kole, uvidíme tedy, co se u Jaroslava změnilo. Gratuluji k druhému vítězství v této sezóně! Dají se ty dva úspěchy porovnat: v 1. kole se celá soutěž včetně naší ankety rozbíhala, teď jste uspěl po 23 kolech v takříkajíc době „ okříšské“?
Děkuji. Změnilo se jen to, že stránky sleduje víc lidí.
Co se u Vás osobně změnilo za těch devět měsíců, co jsme spolu nedělali dotazník?
Jen to, že jsem se zase o rok přiblížil k třicítce.
V srpnu jsme rozhovor nadepsali, že chcete hrát v Okříškách v klidu mimo sestupová místa. Předběžně tedy tu sezónu lze hodnotit pozitivně?
Určitě pozitivně. V létě u nás skončilo asi 5 zkušených hráčů a trenér Tesfaye a nikdo nevěděl, co se bude dít.Myslím, že skvělou práci odvedl v létě Libor Fiala, na kterého navázali oba nový trenéři. Vytvořila se dobrá parta a pak přišly i výsledky.
Které období bylo pro Váš tým nejlepší a kdy jste naopak prožívali řekněme krizi?
KrizI jsme prožívali především v zápasech venku. Nejlepší období bylo začátkem jara, kdy jsme porazili týmy z vrchu tabulky a dařilo se nám i herně.
Minule jsme se bavili na konci prázdnin, tentokrát před nimi. Včera jsem zastihl půl Vašeho týmu na společné vyjížďce na kolech – je to předzvěst společného sportovního léta v Okříškách :)?
Jo vyjeli jsme na kole na pivo pokecat a trochu u toho sportovat. Společně si zasportujem na závěrečný v Bransouzich, kde budem společně trávit společensko-sportovní víkend.
Také jsme probírali hvězdné stopery J. Terryho a T. Silvu. Se skončenou Ligou Mistrů mi nedá se nezeptat, co jste říkal na finále? A teď hlavně narážím na divadelní kreace Pepého, který mnoha lidem včetně mně celé finále znechutil?
Za prvý musím říct, že ti dva jsou jinde než Pepe.Bohužel mě to taky znechutil. Takovej borec co hraje tak tvrdě musí umět i přijmout a ne hrát takový divadlo!
To se v našem KP Vysočiny stát nemůže, že :) ?
:-). Bohužel stát se to může a akorát vám to nikdo neukáže zpomaleně v televizi..
Závěrečná část bude patřit dobře se zavádějícím dotazům, které přišly od příznivců Okříšek. Z meilu začínajícím brabi7 nám přišel dotaz: Ahoj Jardo, blahopřeji k muži kola a jsem rád, že se ti v Okříškách tak daří. Přesto se zeptám. Jak vidíš svoji fotbalovou budoucnost a kdy konečně posílíš Lipník?
Tak podle mailu jsem poznal že tenhle dotaz je od mého táty , který náhodou Lipník trénuje. Tak tati ještě na rok jsem to podepsal v Okříškách, ale slibuji,že pokud tě nevyhoděj tak se tam jednou potkáme.:-)
Je zajímavé, že ty dotazy chodící na Vás a Vaše spoluhráče bývají často o tom, jak dlouho ještě budete hrát  A druhý dotaz, který jsme vybrali, je z jedné nejmenované fotbalové šatny, která si přeje, abyste trochu představil tým Okříšek a rozdal tak několik ocenění :) A nemáte zapomenout na sebe a realizační tým…
Takže, největší manekýn: trio trenérů Cabúk,Mašek,Tekal největší nervák: Honza Tekalů a Rampa největší vtipálek: Dubák tak trochu flákač:to bude taky Dubák. Kdyby zařadil dvojku nikdo ho nechytne největší poctivec: Libor Fiala, Martin Dočekal
A jedno nej vyberte prosím Vy?
Největší jedlík:abych zapojil i sebe. Dokážu před tréninkem sníst cokoli a pak to tak vypadá :-)
Musím říct, že ty rozhovory z okříšské šatny stojí za to! Jardo díky za rozhovor, úspěšný závěr sezóny a pohodové léto.
Děkuji za rozhovor a taky přeji hezký léto!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.