Asi se k nám na jaře přilepilo štěstíčko, myslí si Jan Langer

Fotbalisté Hostovic chytili na jaře dobrou formu a díky dobrým výsledkům utekli z posledního místa. A daří se jim v naší anketě, Hráčem 23. kola se totiž stal Jan Langer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Přijměte gratulace k vítězství v anketě Hráč kola. Potěšilo vás to?
Děkuji. Je to samozřejmě příjemné ocenění, které každého sportovce potěší. Ještě po takovém zápase, kdy jsme nastoupili proti prvnímu mužstvu v tabulce.
Do sestavy kola vás nominoval vedoucí Roman Löffler. Myslíte, že to byla oprávněná volba?
To si nemyslím, zasloužilo si to všech jedenáct borců z našeho týmu. Každý podal nadstandartní výkon a přispěl k hezkému výsledku. Já jsem byl nominován možná proto, abych se vybičoval ještě k lepším výkonům a mužstvu pomohl v závěrečné fázi sezony.
Máte vůbec ponětí, kdo pro vás hlasoval?
Nikde jsem neventiloval o této anketě a tudíž ani neprosil nikoho o hlasy. Vím o spoluhráčích a ty se snažili, aby tuto anketu vyhrál další "Hostovičák". Tímto bych jim rád poděkoval.
V naší anketě už vyhráli vaši spoluhráči V. Hodek, M. Gajdoš, nebo J. Dvořák. Takže v kabině asi sestavu kola sledujete, co?
Máte pravdu. Aspoň v něčem se nám daří (smích). Ale je to důkaz, že stále stojíme všichni při sobě a jsme skvělá parta, za což jsem hrdý. Minulé kolo jsme vyhráli v Šenově a ten tým se sesypal z pozice, kde se nachází. To u nás neuvidíte!
Proti Brné jste vybojovali bod, ale měli jste to rozehrané na tři. Jak jste nakonec spokojený s konečným výsledkem?
Před zápasem by jsme brali bod všemi deseti, ale když jsme v poločase šli do kabin za stavu 3:1, nechtěli jsme se spokojit s remízou. Bohužel druhý poločas jsme se až moc báli udělat chybu a přestali hrát. Brná toho využila a nakopávanými míči naši zálohu vymazala. Takže remíza asi zasloužená.
V posledních zápasech se Hostovice výkonnostně zvedly. Co se změnilo oproti podzimní části?
Těžko říct... I na podzim jsme měli dobré zápasy, avšak body nepřicházely. Možná se k nám přilepilo trochu štěstíčka, postupem času si začínáme věřit a chodíme do zápasu s pocitem, že můžem vyhrát.
Jak se vám osobně líbí úroveň I.A třídy? Jaký soupeř, proti kterému jste hrál, byl podle vás nekvalitnější?
Upřímně říkám, že je to z I.B třídy skok, což jsem ani nečekal. Úroveň není špatná, každý zápas je něčím zajímavý a každý tým má na soupisce dobré fotbalisty. Před tímto zápasem bych řekl, že určitě tým Brné. Jenže teď je to těžké. Je tam víc týmů, každý může porazit každého. Zeptejte se našich soupeřů, že i proti nám není nic zadarmo.
Jak moc věříte v záchranu v soutěži?
Záchrana není pro nás takové téma, bereme to tak, jak to je. My jsme tým, který jde do každého zápasu s pokorou k soupeři, ale i s odhodláním porvat se o dobrý výsledek. Samozřejmě nechceme skončit poslední, chceme se pokusit postoupit tabulkou o něco výš. Hrajeme už jen pro ten pocit, náš pocit a našich fanoušků.
Můžete našim čtenářům prozradit, co děláte ve volném čase a čím se živíte?
Jako každý fotbalista na téhle úrovni mám rád posezení u dobrého pití s kamarády. Jinak hraji i futsal. Pracuji ve firmě s obalovým materiálem.
Blíží se EURO 2016. Těšíte se? Jak tipujete naší repre?
Těším se moc. Sejdou se na jednom místě nejlepší fotbalisti z celé Evropy. Fantazie. Bohužel nám moc nevěřím, skupina se Španělskem a Chorvatskem je dost těžká a myslím si , že bude nad naše síly.
Jak dlouho sledujete portál fotbalunas.cz?
Znám ho od doby, co byl anketě spoluhráč Venca Hodek. A všechna čest lidem, které to napadlo a zrealizovali tento skvělý nápad. Je skvělé, že i o těchto soutěží se píše.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.