Jan Pitour věří Spartě v boji o domácí trůn

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jan Pitour z Šebkovic B, který na půdě Domamily vymazal všechny domácí střelce a vychytanou nulou přispěl k výhře svého celku. Nyní si z vítězným hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji ti ke tvému druhému letošnímu vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji! Z mého pohledu to byl pro nás velice těžký zápas. Soupeř na nás vlétl a ze začátku byl lepší. Poté, co jsme vstřelili gól se hra na chvíli vyrovnala. Po celý druhý poločas byl ale soupeř opět lepší, a tak jsme se ziskem tří bodů nad míru spokojeni. Opět bych chtěl také vyzdvihnout výkon našeho kapitána Luboše Pecky, které se jako vždy projevil jako správný lídr a dovedl nás i přes ne příliš dobrý výkon ke třem bodům.
Jak by jsi popsal svůj výkon?
Přesto že jsem byl zvolen do ideální XI tohoto kola, tak bylo několik věcí, které jsem na svém výkonu mohl ještě zlepšit. Ale je pro mě těžké popsat můj výkon, na to byste se měli zeptat někoho jiného.
Jaký byl tvůj nejlepší zákrok?
Nejlepší zákrok a zároveň pro mě i ten nejtěžší, byl asi v prvním poločase, když domácí útočník Soukup ve vápně zakončoval přes obránce k tyči. U tohoto zákroku jsem měl i hodně štěstí, protože kdyby šel míč o pár centimetrů dál ode mě, tak bych ho asi už nechytil.
V probíhajícím ročníku patříš k velkým oporám svého týmu. Jaké byly reakce po zápase na tvůj výkon v zápase?
Po zápase mi můj spoluhráč Pepa Fejta řekl, že mám krásné ruce.
Roste ti i větší sebevědomí s tvými výbornými výkony?
Rostou mi akorát vlasy a nehty.
Čeká vás zápas domácí zápas se Slavicemi, co od něj můžete očekávat a s jakou taktikou na soupeře vyrukujete?
Očekávám podobný průběh jako v předchozích zápasech a taktika, nebo spíš systém, se kterým na Slavice vyrukujeme je jasný. Je to systém založený na náhodě. Spoléhám ovšem na našeho playmakera Standu Zikmunda, který je schopen vždy něco vymyslet.
Kolikrát týdně trénujete a jaká bývá docházka?
Trénujeme 2x týdně a docházka bývá 12,3 hráčů na 1 trénink.
Jak jsi vůbec odpočíval přes léto?
Přes léto jsem hodně umýval nádobí a pral prádlo.
Kdo podle tebe letos vyhraje domácí titul?
Sparta?
Kolik si myslíš, že se probojuje českých týmů do jarní vyřazovací části Evropské ligy?
Jeden.
Jakou posloucháš muziku?
David Bowie, Joy Divsion, Iggy Pop, Nick Cave & The Bad Seeds, Arcade Fire, The Doors, The Stone Roses, Arctic Monkeys, The Maccabees, Nirvana, Pink Floyd, Galaxie 500, Pavement, Tame Impala, James Blake, Johnny Cash, King Krule, The Clash, Foster The People, The Smashing Pumpkins, Mando Diao, Pixies, The Killers, Muse, Kings Of Leon, Rolling Stones, Emiliana Torrini, The Velvet Underground, Radiohead, Foals,... - Tož krátký výčet toho, co poslouchám nejčastěji.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.