Od středy nový hráč Hulina se stal nejlepším hráčem kola

Hulín získal v probíhající sezoně velice zajímavou posilu. Pomoci ní se bude snažit vylepšit své desáté místo v tabulce. Zároveň Zlín přišel tímto krokem o svého důležitého hráče ze středu pole.

 

Martin Malenovský

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mohl byste nám povědět něco o vaší dosavadní kariéře?
Už jako malý kluk jsem začínal s fotbalem ve Zlíně v týmu SK Paseky, kde púsobil můj táta, který mě trénoval a za rok jsem šel do tehdejšího klubu FC Tescoma Zlín, který později nesl název FC Fastav Zlín. Prošel jsem všechny kategorie až do juniorky.
Byl jste označen trenérem za nejdůležitějšího hráče Zlina v utkání jak moc si toho ceníte?
Tohoto ocenění si vážím hodně, ale důležitější pro mě je, že jsme vyhráli.
Jak hodnotíte vstup Zlína do MSFL?
První zápas jsme hráli v Hlučíně, kde jsme sahali po bodu, ale nevyšlo to. Proti Vyškovu jsme zvítězili, takže start považuji za povedený.
Jak hodnotíte váš vstup, jako hráče, do jarní části MSFL?
V Hlučíně jsem se moc nedostávál do hry, což bylo způsobené i stavem hřiště. Teď jsem vyhrál hráče kola, takže můžu být celkově spokojený se svým vstupem do jarní části.
Chodíte na zápasy A týmu? Jak hodnotíte prozatím jejich jaro?
Ano chodím, myslim si, že teď na nich leží velké očekávání, které určitě cítí i hráči. Jejich výkony stoupají. Přeji jim, ať to dotáhnou do té vysněné Evropy!
Údajně jste přestoupil do Hulína, jde to trvalý přestup?
Trvalý přestup to není. Jedná se o půlroční hostování.
Co vedlo k tomuto přestupu?
Dostal jsem nabídku práce, která se neodmítá. Časově bych nestihal hrát a trénovat ve Zlíně a tak se naskytla varianta jít do Hulína, kde mi vyhověli skloubit fotbal s prací.
Stálo by vás toto ocenění hráče kola do klubové kasy něco ve Zlíně? Respektive bude vás to něco stát v Hulíně?
Ve Zlíně mě to nestálo nic. V Hulíně zatím nevím, jestli něco do kasy nebo nějaké občerstvení. Určitě bych něco donét měl.
Jaké plány máte do budoucna ať už fotbalové nebo v životě?
Momentálně bych se chtěl prosadit do základní sestavy v Hulíně a uvidíme jak se nám bude dařit. Nastupuji do nové práce, která mě bude bavit, za což jsem rád a chtěl bych se někdy v budoucnu posunout na vyšší pozice.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.