HRÁČ KOLA JAKUB NAJMON: V Rožďalovicích o postupu zatím nemluvíme

V anketě o hráče kola tentokrát zvítězil velmi suverénním způsobem ofenzivní hráč Rožďalovic Jakub Najmon. V rozhovoru jsme jej vyzpovídali ohledně dosavadního průběhu kariéry i cílů ambicióního celku z Rožďalovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Mohl byste se několika slovy představit čtenářům, kteří Vás neznají?
Ahoj, jsem Kuba Najmon. Je mi 26 let a hraji fotbal za Rožďalovice. Dokud je nás dost, působím v útoku, ale za horších okolností někdy musím zaskočit i na jiných pozicích. Útok preferuji.
Jaký byl zápas se Všejany? Vyhráli jste suverénně 5:1, ale projev mužstev působil spíše opačně.
Ano, soupeř byl herně mnohem lepší než my, ale na rozdíl od nás neproměňoval své šance. Bez chybějícího středního záložníka Kuby Hojsáka se nám hrálo hrozně. Nebyli jsme tak kreativní a hlavně jsme nepodrželi míč ve středu pole.
Čekal jste, že byste mohl být zvolen hráčem kola?
Spíše ne. Myslím, že jsem hrál dobře, ale například Dont a Moravec zahráli skvěle a asi se takoví hráči našli i v jiných týmech.
Zatím jste 2 body za Městcem - favoritem na postup. Myslíte, že můžete na konci sezóny postoupit vy?
Viděl jsem městecké utkání s nepříliš silným Přerovem. Favorit sice vyhrál 2:0, ale příliš mě nepřesvědčil, nebyl to hezký fotbal. O postupu zatím nemluvíme, zaváhali jsme s Jeseníkem, ale samozřejmě chceme hrát na předních pozicích a dosáhnout co největších úspěchů.
Věříte si teď proti Opočnici? Tuto sezónu se jí také daří.
No nevím, podle mě bychom ji měli jasně porazit. Kluci z týmu viděli její zápas proti Seleticím a prý se na to nedalo koukat. Výsledkově se jí daří, fotbalem asi tolik ne.
Nyní více k vaší kariéře. Za jaké týmy jste si zahrál?
Od dětství jsem kopal právě v Rožďalovicích. V mých dorosteneckých letech tu ovšem dorost nebyl, a tak jsem rok strávil na Loučeni, kde jsme v A třídě dostávali 13 gólů za zápas a spadli jsme. Poté jsem již působil zase v Rožďalovicích, jen půl sezóny jsem strávil v Dymokurech - i tam se spadlo.
Jaký je Váš největší zážitek spojený s fotbalem?
Když Rožďalovice postoupily z A třídy do kraje. Tehdy mi bylo 16 let a jezdíval jsem s týmem na střídačku.
Komu fandíte ve "světě velkého fotbalu?"
U nás Slavii, mimo Čechy Barceloně.
Co říkáte na aktuální dění ve Slavii?
Líbí se mi to, má to budoucnost. Oproti Spartě, kde se také dějí změny, to podle mě Slavie tolik nepřehání a posily jsou kvalitní. Určitě to bude fungovat.
Vzkázal byste na závěr něco fanouškům?
Fanděte a jezděte podporovat svůj klub! Dvojnásob pokud jím jsou Rožďalovice!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.