S Chotěboří nás čeká vyrovnané utkání, myslí si Martin Malý

Hráčem 14. kola KP se stal Martin Malý z Bystřice nad Pernštejnem, nyní si s ním můžete přečíst rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Martine stal jste se vítězem ankety o hráče 14. kola. V 65. minutě jste vyrovnal proti Speřici a nedovolil porážku Bystřice. Jak byste nám popsal Váš gól?
Gól padl po akci na levé straně, odkud přišel centr do vápna, který obrana odvrátila za hranici vápna, kde jsem jakožto defenzivní záložník číhal na odražený míč, který jsem z voleje vyslal na branku a k údivu všech (včetně mě) míč skončil v šibenici domácí branky. Před střelou jsem slyšel některého ze spoluhráčů, který křičel: ,,Marťas dej to na zem, uklidni to,“ a po gólu mi říkal, že je rád že jsem ho neposlechnul.
2. Jak probíhalo utkání?
Musím říct, že nás Speřice zaskočili aktivní hrou s vysokým presingem. Čekali jsme, že budou namotivovaní a že budou hrát aktivně, ale s tak vysokým presingem jsme nepočítali. Naše středová řada se vůbec nemohla dostat do hry. V prvním poločase byli určitě Speřice nebezpečnějším týmem, ale v druhé půlce odešli fyzicky a my jsme začali zápas ovládat. Bohužel naše šance končili vedle nebo na výborně chytajícím brankáři domácích.
3. Nyní zajíždíte do Chotěboře, jaký zápas zde očekáváte?
Předpokládám, že to bude úplně jiný zápas než na podzim, kdy Chotěboř přijela bránit a spoléhat na nějaký náhodný gól. Myslím, že to bude vyrovnané utkání s minimem branek. Každopádně věřím, že po ztrátě se Speřicemi budeme bodovat.
4. Jak vypadá vaše příprava na zápas, máte nějaký rituál?
Moje příprava na zápas začíná většinou až v kabině. Běžně máme zápasy v sobotu odpoledne a než začíná zápas tak obvykle doma pracuji. Takže v současné době na nějaké rituály nemám myšlenky. Dříve jsem si před zápasem pouštěl fotbalová videa s mými fotbalovými vzory, abych se navnadil na zápas, ale z toho už jsem asi vyrostl.
5. Máte své favority na postup a sestup z KP?
Krajský přebor je na špici hodně vyrovnaný, rozdíl je pár bodů, takže během jara se může do čela vyhoupnout několik týmů. Mezi favority řadím Humpolec, Chotěboř, Ledeč a určitě i naši Bystřici. Sestupové pozice od začátku sezóny obsadily Kouty a Jaroměřice, a pokud přes zimu nějak převratně neposílili kádry, tak si myslím, že sestup je nemine.
6. Od kdy se věnujete fotbalu a kdo vás k němu přivedl?
Fotbalu se věnuji někdy od třetí třídy základní školy. Do fotbalu mě dostala tehdy naše třídní učitelka, která mě po několika hodinách tělesné výchovy doporučila trenérovi přípravky u nás v Bobrové, kam jsem také začal chodit. A během chvíle se fotbal stal velkou součástí mého života.
7. Máte nějaký oblíbený fotbalový tým a oblíbeného hráče?
Mým nejoblíbenějším hráčem je Ronaldo z Realu Madrid, který neustále dokazuje jak velkým je hráčem. Kvůli Ronaldovi mám rád Real Madrid. Mezi další kluby, které mi jsou sympatické, patří Dortmund, Neapol, Monaco, Liverpool nebo Arsenal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.