Zápas s Frýdkem byl můj nejhorší v kariéře, říká Jakub Býma

Hráč Dolního Benešova Jakub Býma se stal hráčem 22. kola MSFL, hned v následujícím zápase ale na hřišti trpěl. Jeho celek totiž schytal debakl na půdě Frýdku-Místku a pro Býmu to bylo nejhorší utkání ve fotbalové kariéře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mohl byste nám představit vaši dosavadní kariéru?
Moje fotbalová kariéra je velmi strohá. Začal jsem s fotbalem asi v devíti letech ve vesnici Strahovice, kde jsem vyrůstal. Strávil jsem tam celý mládežnický věk. Poprvé, kdy jsem se dostal někam jinam bylo asi v devatenácti letech, kdy jsem odešel z dorostu na půlroční hostování do Dolního Benešova. Po půl roce jsem se vrátil zpět do Strahovic a asi za rok jsem to zkusil znovu. Další půlrok už byl vydařenější a dostal jsem nabídku z Vítkovic, které tehdy bojovali o postup do 2. ligy. Po téhle sezóně jsem se vrátil zpět do Strahovic na půl roku a po té odešel zase do Dolního Benešova, kde hraju až dodnes.
Jak hodnotíte letošní rozjetou sezonu?
Prozatímní sezóna není nijak ohromující. V naši pozici je důležitý každý bod a každá ztráta bodu nás na konci muže mrzet. V jarní části jsme měli jasný cíl, a to v první třech zápasech získat co nejvíce bodů. To se nám nepovedlo a namočili jsme se do sestupových pozic. Naštěstí jsme z posledních třech kol získali sedm bodů a vrátili se zpět do pohodovější pozice, i když ani ta nám stále nezajišťuje udržení ve třetí lize.
Co se stalo ve Frýdku, že jste prohráli 6:0?
Do Frýdku jsme přijeli s dobrou náladou a myslím, že většina z nás byla odhodlána tam vyhrát. Věděli jsme, že Frýdek nepředváděl nijak excelentní výkony, ale všechny zápasy vyhrává 1:0 nebo 2:0. My jsme spoléhali nejspíš na to, že Frýdek zase nepodá excelentní výkon a nám se podaří vstřelit nějakou branku. Opak se stal skutečnosti. Frýdek na nás vletěl a my než jsme se vzpamatovali, co se to děje, bylo to 5:0. Byl to nejhorší zápas v moji kariéře.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.