Završení sázky asi propijem, směje se hráč kola Michal Nový - 17.kolo Divize A, 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Je to hráč ze Slavoje Mýto. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Článek o sázce ZDE

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluju k vítězství v sestavě kola. O kom si myslíš, že ti poslal nejvíce hlasů? Jaké máš z té výhry pocity?
Děkuju, Nejvíce hlasů mi určitě poslal moje přítelkyně spolu s jejími kamarády. Celkově se toho více ujala ona a pravidelně hlasovala, samozřejmě jsem taky nějaký ten hlas přihodil a pár lidí o hlas poprosil, ale nebylo to tolik intenzivní. Za to jí patře velké Díky. Jaký mám pocit z výhry? Nečekal jsem to neboť Marek Patrovský ze Senca měl velký náskok co se týče hlasů, ale jak už jsem zmínil, díky mé přítelkyni jsem ho nakonec předčil a z výhry mám radost, ikdyž v kabině se mi to asi prodraží. (smích)
Do sestavy kola si se dostal díky zápasu proti Klatovům. Jak ty si viděl toto utkání?
Před zápasem jsme věděli, jak jsou Klatovy nebezpečné a silné do ofenzívy, ale naopak může využít jejich skulinek v obraně. To se nám nakonec 3x povedlo a díky tomu jsme taky zvítězili. Musím pochválit naši obranu, která k zápasu přistoupila velmi zodpovědně a rychlonohé útočníky soupeře do nějakých vyložených šancí nepustila. Využili jsme naši sílu na domácím hřišti a proto zůstali 3 body v Mýtě.
V dalším kole vyjíždíte na půdu rezervních Budějovic. Co očekáváš ty osobně od tohoto zápasu?
V Českých Budějovicích nás rozhodně nečeká lehké utkání, na které se ale poctivě připravujeme a pokusíme se urvat výhru. Budějovice mají v kádru zkušené hráče doplněné mladými kluky, kteří vyšli z ligového dorostu. Osobně čekám spíše bitvu než pohledný fotbal, ale sám jsem na průběh utkání zvědavý.
Dvě utkání na jaře, oba zápasy si začal od začátku a v obou zápasech si se zapsal do statistik brankou. Máš nějaký rituál například nebo ti k takovým výkonům spíše pomáhá přítelkyně?
Rituál žádný nemám.(smích) U mě jde spíš o koncentraci a psychickou přípravu před zápasem. Jsem rád, že jsem na startu jarní části sezóny mohl do obou utkání naskočit v základní sestavě a dokázal se prosadit. Doufám, že se mi bude takhle dařit dále a pomůžu týmu k dalším bodům. Velkou motivací je pro mě také podpora přítelkyně a rodiny, kteří pravidelně sledují každé utkání ať už v ochozech nebo on-line.
Je nějaký stadion nebo soupeř proti kterému se ti hraje nejhůř? S opačně proti kterým týmům by si nastupoval nejraději pořád?
Jelikož je to moje první sezóna v divizi A a celkově dospělém fotbale, tak jsem ještě nestihl poznat všechny soupeře úplně dobře a nehrál jsem na všech stadionech, ale asi nemám úplně tým, o kterém bych tvrdil, že se mi proti němu hraje nejhůře, ale obecně nemám rád zápasy, které se hrajou na umělé trávě. Naopak nejlépe se mi hraje proti Katovicím, protože jsem se proti nim střelecky prosadil v obou vzájemných zápasech, i přesto že teď na jaře to na body nestačilo.
V září loňského roku si vyhrál hráče kola i v 1.A třídě v Plzeňském kraji. V tom kole si sestřelil Sušici hattrickem. V rozhovoru si prozradil tvou sázku s Matyášem Jánským o kořalky. Maty odešel v zimě o soutěž výš do pražského Motorletu. Prozradíš nám jak je na tom tedy vaše sázka?
Co se týče naší sázky s Matyášem, tak tu jsem jeho odchodem na Moterletu nejspíš ukončili v polovině sezóny remízou. Musíme se domluvit na nějakém zapití sázky a tím to asi završíme.(smích)
A na závěr ti nechávám volnou odpověď, v té můžeš vzkázat komukoliv cokoliv.
Doufám, že se nám bude nadále bodově dařit v domácím prostředí a začneme sbírat body i z venkovních utkání. Na závěr bych chtěl poděkovat celému týmu, protože bez nich bych v sestavě kola nebyl.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.