ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 20.kolo Divize A, 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal si se hráčem 20. kola pouze o jediné dva hlasy před budějovickým záložníkem. Jaké to je stát se hráčem kola v Divizi A jako nováček?
Mám z toho samozřejmě radost, už jen z toho že jsem se vůbec dostal do sestavy kola natož že jsem byl hlasy vybrán, nečekal jsem to a jsem za to rád.
Chtěl by si někomu poděkovat za hlasy?
Velké díky patří kamarádům, kteří to sledují a hlasovali pro mě.
Začátek jara se vám moc nevyvedl. Remíza v Budějovicích, poté porážka v Mýtě, od té doby máte ale tři vítězství v řadě. Z těch tří utkání jste dvě rozhodli až v samotném závěru, jak by si nám tyto dvě utkání zhodnotil?
Remízu v Budějovicích neberu jako ztrátu, mají tam spoustu mladých a talentovaných kluků a nás v tu dobu pronásledovala lehka marodka v týmu, takže jsme bod brali, bohužel o týden dále jsme prohráli v Mýtě. Ano s týmem z Mariánských lázni jsme skóre otaceli až v samotném závěru, ale troufnu si říct že jsme cely zápas byli lepším týmem a naštěstí jsme vítězství urvali, následně podobný zápas se odehrál v Rokycanech velice vyrovnaný zápas, opět jsme skórovali ke konci zápasu. V těhle dvou zápasech jsme ukázali jistou týmovost.
Poslední zápas jste si zastříleli. Pověstného bura si odvezli lvi z Berouna. Jak si viděl z pozice krajního obránce ty tento zápas?
Už od začátku jsme to byli my kdo určoval tempo hry, byli jsme více na balonu. Měli jsme tam pár šancí které jsme neproměnili. Myslím, že kolem 30. minuty byl hráč z Berouna vyloučen, což nám pomohlo a my po chvilce vstřelili dvě branky a v poločase tak vedli 2:0. Ve druhém poločasu jsme přidali ještě 3 branky a zápas kontrolovali, každý hráč na hřišti odevzdal maximum a tak by to měl být.
Mluvíš hodně o týmovosti. A tento rozhovor i samotnou anketu sledovali určitě i tvoji spoluhráči. Myslíš, že to má v merku i váš pokladník?
Určitě to kluci také sledovali, doufám že náš pokladník to neviděl, jestli ano, tak doufám že to nebude moc drahé. (smích)
Na co si ve své kariéře nejvíc pyšný? Na co vzpomínáš nejraději?
Asi že jsem se dostal v mládežnickým věku z Erpužic až do plzeňské viktorky a udržel se tam nějaký rok. A nejraději vzpomínám těch zážitku s klukama z Plzně jsme prožili opravdu hodně, ale nejvíce když jsem byl s Petrem Jílkem vybráni na výměnný pobyt do Kanady.
V neděli vás čeká výjezd do města hermelínů. Jak se těšíš na tento zápas? Myslíš si, že si přivezete s balením hermelínů ještě něco navíc?
Těším se jako na každý zápas, věřím že předvedeme dobrý výkon a odvezeme si 3 body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.