Hráč 24. kola MSFL = Štěpán Přikryl z Rosic, režíroval gólem a asistencí výhru 3:0 nad Novým Městem na Moravě a říká: "Čtyři body na třetí flek, to není nereálné."

Štěpán Přikryl, hráč Slovanu Rosice, přispívá k povedenému jaru svého týmu a naposledy režíroval gólem a asistencí výhru 3:0 nad Novým Městem na Moravě. Aktuálně jsou rosičtí na pátém místě tabulky a mají pouhé čtyřbodové manko na třetí místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Štěpáne, gratulace k hráči kola a prosím o zhodnocení zápasu s Novým Městem na Moravě, které jste vyhráli doma 3:0.
Zápas by určitě vypadal jinak, kdyby hosté nedostali hned zkraje zápasu červenou kartu. Od té doby se ještě více zatáhli a my tak celý zápas jen dobývali jejich obranu. V prvním poločase se nám to ještě nepovedlo, ale v druhém jsem nejprve nahrál na první gól. Potom to soupeř musel otevřít a podařilo se nám přidat další dva góly, zaslouženě jsme vyhráli.
Jak vidíte dnešní zápas ve Vratimově?
S klukama už sedíme v autobuse a jedem tam pro tři body. Věřím, že vyhrajeme, jsme teď v herní pohodě. Vratimov v minulém kole dostal hodně gólů a budou na nás připraveni, čekám boj o každý metr hřiště, ale tipuji, že o gól vyhrajeme.
V Rosicích hraješ od začátku jarní části sezóny, jak se Ti tam líbí?
Kluci a kabina mě přijali suprově, už v minulosti jsme se znali, máme dobrou partu a navíc hrajeme v horních patrech tabulky, což znamená, že i mně osobně se hraje dobře :).
Jaký máte v Rosicích týmový cíl do konce sezóny?
Před startem jara bylo cílem být do pátého místa, ale teď se nám výsledkově i herně daří, máme ztrátu jen 4 body na třetího, takže třetí místo není nereálné. Popereme se o to, i když první pětka je velmi kvalitní, vyrovnaná a každý zápas musíme hrát teď na 110%, abychom se tam dostali.
A jaký máš osobní cíl do konce sezóny?
Nejlépe svými výkony přispět ke třetímu místu a dát ještě nějaké dva, tři, čtyři góly :).
Jaký tým tipuješ na postup z MSFL?
Osobně to přeju Kroměříži, které to už v minulosti párkrát těsně uniklo, ale Sigma to určitě nevzdá a bude taky o postup bojovat.
Jaký je Tvůj oblíbený/neoblíbený soupeř v MSFL?
Nehraje se mi dobře proti Uničovu a těším se na derby s Blanskem.
Koho tipuješ na vítězství v lize?
Slavii, hraje dobrý fotbal a skončí na prvním místě.
Jaký je Tvůj oblíbený tým a hráč?
Tak v lize je to Baník Ostrava a jinak Real Madrid. Oblíbený hráč je Aubameyang z Barcelony.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.