Tentokrát poděkovat raději nechci nikomu, vzkazuje už podruhé na jaře hráč kola Michal Nový - 22.kolo Divize A, 2021-2022

Hlasovali jste pro nejlepšího hráče 22. kola Divize A. Z Vašich celkových 1062 hlasů vzešel vítěz. Přečtěte si rozhovor s hráčem Slavoje Mýto. Pro dalšího hráče kola můžete hlasovat opět za týden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ve druhém jarním kole jsi byl hráčem kola, teď o pět týdnů později znovu. Co na to říkáš? Kdo si myslíš, že za to může?
Tak jsem rád, že se mi opět povedlo vyhrát hráče kola, ikdyž v kabině mi to kluci zase připíšou do pokut. A co se týče hlasování, tak jsem oslovil pár kamarádů, jestli by mi dali nějaké hlasy a na výhru to tentokrát stačilo.
K vám do šatny přišla nová krev v podobě Martina Zemana, který má starty i v Lize Mistrů. Jaký je to pocit sedět vedle někoho takového?
Ze začátku, když nám vedení představilo novou posilu v podobě Zemiho, byl jsem překvapenej a moc to nechápal, ale během těch 2 měsíců co hraje u nás, jsem to úplně přestal vnímat, protože do kabiny skvěle zapadl.
Od jeho debutu na vás padla menší deka. Tři zápasy jste nezískali ani bod, až v dohrávce v Mariánských Lázních jste dokázali urvat alespoň bod. Bylo v šatně dusno nebo jste si to nepřipouštěli?
V šatně máme dobrou partu, takže si nemyslím, že krátká série bez bodu měla něco společného s atmosférou v kabině. Jednoduše se nám od domácí výhry, kdy jsme porazili Klatovy úplně nedařilo. Naštěstí v Mariánských Lázních jsme konečně nevyšli bodově naprázdno a po víkendové domácí výhře doufám, že jsme už na nějakou špatnou sérii zapomněli a začneme zase sbírat body.
Jaká byla víkendová výhra nad Sedlčanama?
Do zápasu jsme zase skvěle naskočili jako v Mariánských Lázních, když jsme vedli snad už ve třetí minutě zápasu a vypadalo to, že budeme mít zápas ve vlastní režii. Bohužel vlastní chybou jsme si nechali dat laciný gól, na který jsme odpověděli po sérii neproměněných šancí až chvilku před poločasem. O poločase jsme si říkali, že musíme ještě zvětšit aktivitu a ideálně co nejdřív přidat další góly, což se nám nakonec povedlo a proto jsme také utkání dotáhli do vítězného konce.
Od tvých spoluhráčů vím, že jsi super parťák do hospody. Jaký máš vztah s alkoholem?
Jelikož zanedlouho maturuju, tak na nějaké popíjení není čas a většinu svého času investuju do školy nebo do fotbalu. Také mám přítelkyni, takže radši trávím čas s ní na nějakém dobrém jídle než někde u baru. Když se ale naskytne nějaká akce s kabinou, ať už dokopná nebo podobně, rád s klukama popiju.
V dalším kole vás čekají předposlední Hořovice. Jak vypadá vaše příprava na tento zápas?
Pozice Hořovic v tabulce nás staví do pozice favorita, ale jsme si vědomi toho, že jsou doma schopni udělat body i s těžkým soupeřem, jako je třeba Lom. Minulé kolo potrápili Klatovy, takže si nemyslím, že nás čeká něco lehkého a na zápas se kvalitně připravujeme, abychom si odvezli všechny 3 body.
Chtěl by jsi na závěr ještě něco někomu vzkázat?
Na závěr mám jeden krátký vzkaz pro Skopyho (Daniel Skopový), který se mi po posledním rozhovoru tak 14 dní smál za to, kolika lidem jsem poděkoval, takže tentokrát nechci raději poděkovat nikomu, aby si neměl z čeho dělat srandu. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.