ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 30.kolo Divize A, 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 30. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zas a znovu hráč kola. Gratuluji už podruhé během tří týdnů. Posílali hlasy ti stejní nebo myslíš, že se přidal někdo další?
Hlasy jsem určitě zase nasbíral u kluků a v práci, tentokrát prý hlasoval i trenér Kočí. (smích) Jen mě mrzí, že jsem porazil o kousek zrovna tebe, chtěl jsem vidět, jak by jsi si sám odpovídal na otázky. (smích)
Tentokrát jsi se dostal do sestavy kola po dalším venkovním utkání, když jste zavítali na půdu Sedlčan. Jaký to byl zápas?
Celkově nám venkovní utkání vyhovovala v celé sezóně, tam jsme byli druzí se sedmadvaceti body, což je v téhle soutěži velmi pěkný počin. Domácí prostředí je v těhle soutěžích velkou výhodou. My jsme do Sedlčan přijeli prodloužit vítěznou sérii a uhájit čtvrté místo. Utkání ukázalo přesné rozpoložení obou týmů, domácí mi přišli hodně otevření, hrálo se 90 minut nahoru dolů a rozhodla naše větší kvalita v útočné fázi a vyšší taktická vyspělost v obranné fázi. Nicméně mě osobně mrzí, že Sedlčany sestupují, protože je to tým, který jde vždy hrát fotbal a zápasy s nimi jsou dobré pro oko diváka.
V Sedlčanech jsi dal i dvě branky. Jak jsi se k nim dostal?
Tentokrát jsem hrál levého beka, takže příležitostí, jak zaútočit bylo víc, nicméně první branka padla z rohového kopu a druhá ze standartky ze strany. Obojí mi přistálo na noze a stačilo jen netrefit gólmana. Na konci utkání byla ještě šance na hattrick, ale to už bych chtěl asi moc.
Hráli jste v sobotu, započali jste dokopnou už v autobuse při zpáteční cestě?
Dokopná začala hned v šatně a krom pití a jídla se nesla ve znamení končícího trenéra Kočího, na kterého se snesla vlna pokřiků a narážek. Jinak to proběhlo v poklidu a myslím,že všichni už rádi přivítali volno po půlročním zápřahu.
Figuruješ i v sestavě sezony, už jsi rozhodil sítě a útočíš na vítězství i v této anketě?
Nevím jestli já jsem ten pravej, kdo by měl tohle vyhrát. (smích) Měl jsem slabší podzim, který vyvrcholil zraněním, ale jaro nás, krom začátku, zastihlo ve velkém a hlavně výsledkovém laufu. Individuální výkony jsou potom více vidět. Z toho co jsem viděl a slyšel během sezóny, tak bych na tohle ocenění tipoval buď Lukáše Mudru nebo Honzu Zajíčka.
Minule jsi se nám moc nerozpovídal v poslední otázce, co nám povíš tentokrát? Řekneš nám něco nebo někomu něco vzkážeš?
Tentokrát odpovím obsahleji a využiji, že je konec sezóny. Rád bych tímto za celý tým poděkoval trenérovi Kočímu, který nás vedl 3 roky a dovedl k historickému čtvrtému místu a k bodovému rekordu. Přeji mu, ať se mu daří v rodinném i sportovním kruhu. Dále bych chtěl poděkovat Lukáši Roubalovi a Kájovi Rozboudovi, kteří nás po sezoně opouštějí a budou chybět nejen na hřišti, ale i v kabině a v hospodě. V neposlední řadě bych chtěl poděkovat taky všem co se starají o fotbal na Sencu, ať už finančně, nebo tím, že tam tráví většinu svého volného času, trénují mládež, zajišťují chod A týmu, hospody, celého areálu. Díky nim je v tuhle chvíli Doubravka týmem s nejvíce po sobě jdoucími sezónami v Divizi A.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.