HISENSE SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 25.03.2023

0

14. kolo okresního přeboru na Plzni - Jihu nám nabídlo sedum zajímavých zápasů a zde vám ukážeme nejlepší hráče svých týmů. Kdo se do sestavy kola dostal? Komu dáte svůj hlas?

Brankař:

Jindřich Kříž (Dvorec) - Své místo v sestavě si získal brankař Hradce, který velmi napomohl svému týmu k zisku tří překvapivých bodů proti Stodu díky svému skvělému výkonu, kdy v zápasu proti Stodu do svojí branky pustil pouze jeden gól.

 

Obrana:

David Jára (Nepomuk B) - Přestože Nepomuk proti Merklínu ve vzájemném zápase prohrál, David Jára byl úkazným příkladem, že ani za stavu 4:0 se nevzdává a dělal velké potíže obraně Merklína, ale byl také nedílnou součástí defenzivy.

Janko Yankov (Merklín) - Stejně jako jeho spoluhráč Martin Voráček se Janko Yankov podílel na těžkém vítězství Merklína nad Nepomukem a přispěl také svým gólem ve 38. minutě. Nutné podotknout skvělou defenzivní práci tohoto hráče.

Martin Chára (Kasejovice) - Obránce Kasejovic v zápase vstřelil dvě branky. Jedna z nich letěla do své vlastní brány, ale tento přestupek výborně odčinil obratem, který zkonstruoval díky asistenci a gólu do branky svého soupeře.

Tomáš Brož (Hradec) - Obránce Hradce, který úspěšně zvládl souboj proti svému rivalovi ze Záluží. Tomáš Brož byl základem obrany a úspěchu Hradce a napomohl tak v zisku tří bodů.

 

Záloha:

Tomáš Beníček (Chlumčany B) - Zkušený obránce svého týmů, který však napomohl Chlumčanům k zisku bodů také díky gólu na 4:2, který jasně určil příští podobu utkání.

Martin Voráček (Merklín) - Martin Voráček měl velký počin na zakládání a tvoření hry Merklína v zápase proti Nepomuku. Sám poté v 45. minutě zvyšoval stav na 4:0 a jasně si tak zaslouží místo v této sestavě.

Pavel Šimána (Chlumčany) - Chlumčanům se ve vzájemném utkání proti Lužanům podařilo zvítězit přesvědčivě 6:2. Velký podíl na tom má také Pavel Šimána, který nejdřív otevíracím gólem ve 3. minutě poslal Chlumčany do vedení, a poté ve 46. minutě opět dostal svůj tým do lepší pozice za stavu 2:2.

Patrik Vela (Seč) - Seč se podařilo překvapit svého soupeře ze Žákavy už ve 13. minutě, kdy Patrik Vela poslal svůj tým do vedení a následně byl součástí akcí a společného vítězství nad třetím týmem tabulky.

 

Útok:

Jiří Šefl (Spálené Poříčí) - Lídr tabulky přejel svého soupeře z Radkovic a tomu také napomohl nemalým dílem jejich kapitán Jiří Šefl, který přispěl dvěmi góly do branky soupeře. 

Radek Šlejska (Spálené Poříčí) - A naše útočné duo nám bude tvořit dvojice ze Spáleného Poříčí. Radek Šlejska je teprve 19. letý útočník, který svému týmu zajistil pátou branku proti Radkovicím, ale také nabízí důležitou oporu týmu v budoucích letech ale i v této sezóně.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.03.2023 22:05 do 29.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.