SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 22.08.2015

0

Máme tady první pravidelné hlasování o hráče kola z úvodního víkendu nové sezóny. Ve středu ve 12:00 zastavíme hlasování, na nic tedy nečekejte a podpořte svého favorita! V článku pod hlasováním najdete také podrobnosti k nominaci a můžete diskutovat o jedenáctce vybrané naší redakcí pro tento týden.

Jan Bartyzal - Brankář týmu TJ Lužná po celých 90 minut souboje s FK Kněževes bojoval o svojí neprůstřelnost. I přes jeden nešťastný gól, který skončil za jeho zády, je pro nás "Balta" jedničkou tohoto kola. Na postu brankáře byl neuvěřitelný přetlak, hned v závěsu byl totiž Bedřich Koch z Olympie Rakovník a do nominace se ještě tlačilo i duo Aleš Herink a Ondřej Kučaba, kterým ale nominace díky více obdrženým gólum tentokrát unikla. Musí na treninku pokárat svojí obranu a doufat, že v přištím kole to bude lepší!

 

Jan Vrábík - Hrající trenér z Kněževse skvěle dirigoval obranu svého týmu a  během utkání s Lužnou byl vidět i směrem dopředu, často ohrožoval branku domácích. 

 

Matěj Zuda - Obránce ze Zavidova se plnohodnotně zúčastnil docílené remízy v Lišanech. V obou poločasech dával gól!

 

Michal Peták - V Pavlíkově otevřel střelecké představení prvním gólem, kdy si pohrál se dvěma obránci a obstřelil brankáře. Jeho gól jsme zhodnotili jako nejpovedenější ze čtyř, což bylo číslo které nakonec družstvo Janova zaznamenalo do výsledku.

 

Jan Plaček - Hráč rakovnického týmu Plaček si v neděli ze šesti branek připsal dvě na své konto. Přispěl tak jednoznačnému vítězství nad SK Lány.

 

Lukáš Polcar - I přes nezdar Pavlíkova oceňujeme hru Polcara, jeho skvělé rozjíždění kombinací a postupné útoky. Chybělo jen málo a mohl se radovat minimálně z jednoho gólu. Zkušený borec vytlačil ze sestavy aktivního záložníka olešanských "Gunners" Milana Ličmana, který má o to větší motivaci do příštího kola...

 

Josef Pfejfer - Záložník Jesenice měl na svědomí dvě branky utkání. Nejprve zakončil krásnou kombinaci s Brdou a ve druhém poločase se prosadil po rohovém kopu.

 

Pavel Čihař - Fotbalista z Kněževse byl při utkání v Lužné mezi hráči, kteří měli šanci počet branek navýšit. I přesto že se tentokrát z branky neradoval,  účastnil se téměř každé nadějné  šance.

 

Radek Žalud - Lišanský snajpr, který dal obě branky svého týmu ve střelecké přetahováné se Zudou. 

 

Tomáš Vodrážka - Hlavní postavou v týmu za cestou pro tři body byl útočník z Olešné. Skóroval dvakrát, jednou připravil míč Šuterovi a obrana Senomat s ním měla celý zápas velké potíže.

 

Jakub Čihař - Jasně největší hrozbou pro Hředle byl Čihař, vždy "číhal" na správném místě a to se mu vyplatilo, je v nominaci kola. Zařídil pro Olympii Rakovník dva góly a pro nás je bez pochyby správně mezi kandidáty na hráče kola. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.