HISENSE SESTAVA KOLA - 18.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 22.04.2023

0

Pro 18. kolo okresního přeboru Plzeň-Jih jsme si připravili sestavu kola z hráčů, kteří předváděli skvělé výkony a pomohli tak svým týmům k zisku bodů. Pojďme si ukázat o koho jde a proč si právě oni zaslouží toto místo.

Brankař:

Štěpán Bacík (TJ Sokol Merklín) - Štěpán Bacík opět vychytal nulu a dovedl svůj tým úspěšně až ke třem bodům v těžkém zápase proti Chlumčanům.

 

 

Obrana:

Janko Yankov (TJ Sokol Merklín) - Janko Yankov byl důležitým článkem do hry Merklína při výhře nad Chlumčany, vyniká svou dobrou technikou a skvělé orientaci v prostoru.

Patrik Vela (TJ Seč) - Patrik Vela ukázal své kvality v zápase, kde jeho tým zvítězil nad Kasejovicemi. Prokázal dobré provedené zákroky, rychlost a schopnost číst hru soupeře. Byl důležitým hráčem a pomohl k důležitým třem bodům.

Petr Štverka (SK Hradec 1946) - Petr Štverka byl klíčovým hráčem v obraně při výhře Hradce nad Klášterem. Společně se svými spoluhráči dokázali udržet čisté konto a soupeři nedali žádnou šanci na vstřelení gólu. Štverka také aktivně podporoval útok a vytvářel gólové příležitosti.

Bohumil Andrle (SK Hradec 1946) -Bohumil Andrle hrál společně se Štverkou v obraně při výhře Hradce nad Klášterem. Důrazně bránil protihráče a svou aktivní hrou přispěl k udržení čistého konta týmu. Také se aktivně zapojoval do útoku, což mělo za následek mnoho gólových příležitostí pro jeho tým.

 

Záloha:

Ondřej Homolka (TJ Sokol Spálené Poříčí) - Ondřej Homolka měl vynikající výkon při výhře Spálené Poříčí nad Stodem. Byl klíčovým hráčem, který vytvářel útoky a měl mnoho gólových příležitostí. Také se aktivně zapojoval do obrany, což pomohlo udržet čisté konto týmu. Zároveň dokázal vstřelit dva góly do sítě brankaře.

Martin Voráček (TJ Sokol Merklín) - Martin Voráček ukázal své kvality ve víkendovém utkání proti Chlumčanům, kde ukázal že dokáže zaměstnat obranu soupeře ale zároveň neúnavně dělat problémy ve hře s deseti hráči.

Roman Kováč (SK Hradec 1946) - Roman Kováč hrál klíčovou roli při vítězství Hradce nad Klášterem. Ukázal své kvality v rozehrávce a distribuci míče. Jeho schopnost udržet míč v držení a číst hru soupeře přinášela klid a stabilitu týmu. Také se aktivně podílel na obranné práci týmu, což přispělo k udržení čistého konta.

Tomáš Kutka (TJ Sokol Lužany) - Zkušený kapitán Lužan dokázal pomoct svému týmu jak v obraně, tak v útoku. Díky této snaze dokázal v 90. minutě dorovnat stav proti Radkovicím a získal tak pro svůj tým cenný bod.

 

 

Útok:

Jiří Šefl (TJ Sokol Spálené Poříčí) - Kapitán svého mužstva se tradičně učástní sestavy kola díky své skvělé hře v útoku, ale samozřejmě i klasickým kapitánským povinostem. Ve víkendovém utkání vstřelil branku na 4:0 a posunul tak svůj tým na jasný výsledek.

Pavel Malý (FK Žákava B) - Kanonýr hostí dokázal v první půli vstřelit dvě hezké branky v rozmezí několika minut, i ve druhém dějství svým výběrem místa v šestnáctce znamenal pro domácí nebezpečí. Hattrick visel ve vzduchu, ale svou další velkou šanci neproměnil a z trestných kopů mu v jednom případě scházela větší razance a ve druhém těsně minul.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2023 10:35 do 26.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.