HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 03.06.2023

0

Kdo zazářil v 25.kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do červnového slosování o televizi značky Hisense.

Petr Štěpánek (SK Křičeň) - V existenčním duelu v Býšti jistota svého týmu mezi třemi tyčemi. Ač postavou nevelký, sbíral spolehlivě většinu centrů, dirigoval obranu a v závěru si smlsnul na dvou přímých kopech Jiráska.

Tomáš Hudec (FK Přelouč "B") - V zápase se Sezemicemi okouzlila celá přeloučská obranná čtveřice, která toho hostům příliš nepovolila. Ze čtyř bohatýrů vynikal jistotou a spolehlivostí nejvíce Tomáš Hudec.

Jan Kmoníček (FK Přelouč "B") - Další stavební kámen ve skládačce přeloučské defenzívy. Když mohl, podporoval i útok a své povinnosti dozadu si odmakal na jedničku.

Marek Doležal (Titanic Srch) - Spolehlivý a řízný obránce překvapil v úvodu utkání v Újezdu obranu soupeře a po pěkné individuální akci otevřel skóre.

Jan Dojčán (SK Pardubičky "B") - Raketa z Pardubiček celý zápas větrala obranu Ostřešan, možná za to mohly i slušivé nové kopačky. Krátce před přestávkou zvyšoval parádní akcí na 3:0 a protihráč Drbohlav si musel v tu chvíli připadat jako herec ve zpomaleném filmu.

Radek Machatý (SK Holice "B") - Ukočírovat mladíčky z holické rezervy není vůbec jednoduchý úkol, Radkovi se to ale povedlo skvěle a zejména jeho tvořivá hra je podepsána pod jasným vítězstvím nad Rovní.

Zbyněk Komárek (Starý Mateřov) - Kdo se s ním dostane do souboje, musí čekat nesmlouvavý, tvrdý boj o míč. Tak tomu bylo i v Rohoznici. Krátce před přestávkou se skoro z půlky opřel do balónu a byl z toho krásný vedoucí gól.

Václav Malinský (Sokol Rohoznice) - Rychlonohé křídlo, které dělalo obraně Mateřova velké potíže. Jeden gól dal, druhý mu zhatilo v závěru břevno.

Petr Kuric (SK Křičeň) - Když dá někdo hattrick, měla by to být automatická vstupenka do Sestavy kola. Do poločasu se ještě zastřeloval, pak rozpoutal v Býšti brankové peklo.

Jiří Homba (Sokol Újezd) - Být v pravý čas na správném místě je umění a toto umění přineslo Jiřímu dvakrát sladkou odměnu v zápase se Srchem.

Adam Kovařík (SK Holice "B") - Chytat Adama v rychlostních soubojích, na to aby si člověk pořídil pořádné laso. S Rovní dvakrát v takové situaci nedal šanci obraně ani brankáři Valentovi - viz fotogalerie.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2023 14:57 do 07.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.