HISENSE SESTAVA ROKU - Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

3

Krajský přebor dospěl do svého konce. Mistrovské oslavy zakotvily v Jindřichově Hradci a sestupový černý Petr zůstal v Prachaticích. Byla to podívaná po celý rok a my přinášíme sestavu těch nejlepších hráčů soutěže! Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Nebýt jeho příchodu, Tatran by asi takhle dlouho o záchranu nebojoval. Lukáš Coufal několikrát podržel Prachatice a byla veliká škoda, že do posledních zápasů nemohl nastoupit. V obraně se nachází, pro Hlubokou důležitý, Jiří Rubick, kterého doplňuje semická opora Petr Listopad, Jakub Rejthar z Vajgaru a posledním členem je Jan Meidl z týnské Olympie.

 

Střed zálohy okupuje nepostradatelný Jakub Toth z Olešníku společně se strakonickým Jakubem Krejčím, který branky nejen dával, ale i připravoval. Oseckou záchranu řídil zejména kapitán Jan Hoch a poslední členem je z Perštátu Marek Sládek. Útok poté patří dvěma střelcům soutěže a to milevskému Danielu Petříkovi a Davidu Neužilovi z Táborska, který získal korunu pro krále střelců.

 

Jedenáct míst je opravdu málo a v sestavě chybí například protivínský Jaromír Vorel, střelec Třeboně Martin Průcha, nebo útočné duo Vajgaru Martin TomanFilip Votava. Trhové Sviny se mohli spolehnout na Dominika Kodrase, nebo Lukáše Gažáka, Tatran se kromě Coufala mohl opřít i o další zimní posilu v podobě Davida Kováče a v nepovedené sezoně Dražic byl hlavně na jaře vidět Tomáš Běhoun. Jmen by se mohlo napsat mnohem více, od semického Luďka Zborníka, až po Toma Bílého ze Strakonic. Ideální jedenáctka ale má sestavení a vy vyberete hráče roku pro letošní sezonu krajského přeboru.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 7. 2023 23:30
redakce fotbalunas.cz
Počet hlasů je uveden v procentech. Tedy kolik procent ze všech odeslaných hlasů obdržel konkrétní hráč. Přirozeně se tedy hodnota u jednoho hráče může měnit i směrem dolů.
3. 7. 2023 15:23
Děkuji za odpověd,Novák
1. 7. 2023 18:05
Dobrý den ,chtěl jsem se jen zeptat jak se vlastně přidělují body pro hráče kola,dívám se na tabulku,třeba hráč z oseka Hoch měl 44 bodů najednou je tam druhý den méně,to se nějak ponižuje,nevím děkuji Novák,omlouvám se za dotaz,ale nějak mne to klame,děkuji