HISENSE SESTAVA ROKU - Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Takto vypadá sestava roku soutěže OP Žďár nad Sázavou.  Níže jsou jmenováni hráči, kteří si zaslouží být v sestavě roku. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

brankář: Patrik Juračka- TJ Rozsochy

Základní stavební kámen pro celkové vítězství Rozsoch. Výrazně pomohl svému týmu, má několik vychytaných nul v této sezóně a jednou ovládl hlasování o hráče kola.

1. obránce: Jaroslav Havlík- TJ Nová Ves B

Přestože hraje na pozici obránce má dost gólů. Například proti Polničce dal hned 6 gólů, ale to zdaleka není jediný zápas, kde se takto prosadil.

2. obránce: Emil Šibor - TJ Rozsochy

Co dodat, než že hrál velmi důležitou roli v týmu. Se svým věkem může předat spoustu zkušeností ostatním a hlavně mladým hráčům. Jeho hra v obraně velmi přispěla k tomu, že Rozsochy slaví postup do krajských soutěží.

3. obránce: Tomáš Beran - FK Doubravník

Tento hráč sice moc gólů nedává, ale za to skvěle pomáhá v obraně. Sám brankář Doubravníku ho vypíchl jako jednoho z nejlepších hráčů a také ho navrhl do sestavy roku.

1. záložník: Vladimír Sedler - Jiskra Vír

Celkem pravidelně vždy ten nějaký gól vstřelí. Svými zásahy tak často pomáhá Jiskře většinou v remízových zápasech. Několikrát se objevil v sestavě kola.

2. záložník: Adam Feifer - SK Bystřice nad Pernštejnem B

Nejlepší střelec této sezóny, vstřelil už 36 branek. Nejvíce se mu daří vždy, když Bystřice spustí gólovou smršť, to pak dá minimálně tři branky.

3. záložník: TJ Baník Dolní Rožínka - Roman Sluka

Druhý nejlepší střelec sezóny. Strašně pomohl Dolní Rožínce na jaře k tomu, aby se vyšplhala na 2. místo v tabulce. Pomohl tak svému týmu v těžkých a důležitých zápasech. Navíc je v každém utkání nebezpečný pro soupeře.

4. záložník: SK Rožná - Petr Sýkora

V 1. jarním kole vyhrál hlasování o hráče kola. Dále byl několikrát vyhlášen hráčem zápasu a také se několikrát objevil v sestavě kola. Na začátku jara také vždy v každém zápase skóroval.

5. záložník: FK Doubravník - Miroslav Vojta

Je nejlepší střelec Doubravníku. Svými trefami pomohl Doubravníku se na jaře trochu zvednout. Skoro v každém zápase se vždy prosadil.

1. útočník: TJ Rozsochy - Petr Bureš

Kanonýr. Petr Bureš je v týmu od toho aby rozhodoval zápasy. Dal hodně gólů, také hodně přispěl k postupu Rozsoch.

2. útočník: TJ Sokol Polnička - Jiří Víška

Tahoun Polničky. Dal několik důležitých gólů, které rozhodly o pár bodech svého týmu. Doporoučen vedoucím týmu Polnička.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.