HISENSE SESTAVA ROKU - Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/2023 1.B třídy sk.B je téměř u konce a tak je čas na sestavu uplynulého ročníku! To, kdo bude vyhlášen tím nejlepším, je pouze na vás! Neváhejte a hlasujte pro svého favorita právě teď! Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Jan Pilař (FK Chlumčany) - V Chlumčanech je o jedničče v bráně jasno. Jan Pilař sice před sebou měl po celou sezónu skvěle hrající stoperskou dvojici Trhlík - Jenček, svými mnohdy neuvěřitelnýmí zákroky ale nejedenkrát podržel svůj tým. Nejméně obdržených branek v sezóně mu zajistilo účast v sestavě kola.

 

Slávek Mai (FŠ Litvínov) - S.Mai je neodmyslitelně základním stavebním kamenem Litvínova. Celou sezónu odehrál jako hlavní kapitán, defenzivní prací pomohl zastavovat útoky soupeřů. Hraje s nasazením a odhodláním, jde příkladem mladým hráčům. Svou úlohu na hřišti i v kabině plní na 120%.

 

Jan Liboměrský (SFK Meziboří) - Je to kapitán jak se patří. Z obrany dokázal po celou sezónu diktovat tempo hry a zároveň chránit svou svatyni. Práci ale nedováděl jen defenzivní. Jan Liboměrský se také v sezóně gólově činil. S osmi brankami patří mezi obránce s nejvíce góly. Stal se také jedním z hráčů na zahrávání pokutových kopů.

 

Petr Trhlík (FK Chlumčany) - Statistiky hovoří jasně. Spolu se svým kolegou ze stoperské dvojice - Pavlem Jenčkem - obdrželi v sezóně nejméně branek. V 29. kolech pustili za svá záda míč pouze 32x. P. Trhlík je stavební kámen obrany a její neodmyslitelnou součástí.

 

Lukáš Vrba (SK Strupčice) - L. Vrba je legendou Strupčic. Ve svých 34 letech je pro soupeře stále jedním z největší postrachů celé soutěže. Ve chvíli, kdy se na soupisce do dalšího zápasu objeví právě bratři Vrbové, všichní vědí, že příliš branek do sítě Strupčic nespadne. Svou rolí lídra dovedl tým velmi blízko k titulu. O tom rozhodne poslední kolo.

 

Luboš Koubek (TJ Sokol Lenešice) - Tento hráč je svým pohybem a citem pro vytváření gólových šancí naprosto rozdílový. Nelze si Lenešickou sestavu představit bez něj. L. Koubek sice hraje v záloze, to mu ale vůbec nebrání ve střílení branek. Hodně branek. Na konci sezóny dosáhl na výborných 36 vstřelených gólů. Má ale ještě zápas k dobru, může jich být tedy o něco více.

 

Marek Vorel (FK Novosedlice) - Vyjádření předsedy FK Novosedlice:

Je to příkladný hráč, kapitán, vůdce a rozdílový hráč našeho celku. Rozhodně dle mého zapadá i do TOP 5 středních záložníků B. třídy! Jeho oddanost klubu už se táhne několik sezón. Nevynechá jediný trenink a v zápase vám nevypustí jediný souboj. Kdyby tým nastoupil v deseti lidech, jeho bojovnost toho jedenáctého nahradí. Dává týmu mnoho i mimo něj, stará se o chod klubu jako takového a to nemalou měrou. Vypomáhá i s mládeží a nikdy byste od něj neslyšeli slovo ne, nebo nejde! Postavení našeho klubu v tabulce neodpovídá jeho výkonům. Ty jsou nadstandardní v 90% zápasů!

 

Cong Phan (FK Duchcov) - Jedná se o velmi důležitou postavu v záloze Duchcova. Je to rychlík, technik a skvělý střelec. Jeho hlavní dovedností je zahrávání rohových kopů a standardních situací. Nejednou pomohl svému týmu k zisku cenných bodů. Jak již bylo řečeno, jeho technika je skvělá a určitě mezí záložníky 1.B třídy sk.B vyniká!

 

Petr Nový (SK Strupčice) - Petr Nový je zařazen do sestavy uplynulé sestavy naprosto právem. Svým čuchem pro gól se dostal mezi tři nejlepší střelce soutěže. Spousta branek rovná se spousta bodů. I kvůli P. Novému se Strupčice nacházejí momentálně na první příčce tabulky a od titulu je dělí pouze jedna výhra.

 

Patrik Zomer (FK Chlumčany) - Vítěz zlaté kopačky 1.B tříy sk.B. Kolo před koncem sice být překonán může, rozdíl šesti branek je ovšem pravděpodobně více než dostačující. S 42 brankami se stal nejlepším střelcem soutěže a pomohl tak Chlumčanům k boji o titul, který ještě stále není ztracený.

 

Vojtěch Nesper (SFK Meziboří) - Střelecký tahoun Meziboří. Je to koncový útočník, před brankou se většinou nemýlí. Jeho technika je na vysoké úrovni a dokazoval to i po¨čas celé sezóny. S 29 brankami v 29 zápasech si udržel střelecký průměr jednoho gólu na utkání a umístil se tak mezi nejlepšími pěti střelci soutěže.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.