HISENSE SESTAVA KOLA - 14.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 17.06.2023

0

Kdo zazářil v závěrečném kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do červnového slosování o televizi značky Hisense.

Lukáš Sirůček (FK Přelouč "B") - Dlouhodobá jistota mezi třemi tyčemi přeloučské rezervy jistými zákroky neutralizovala ofenzivní snahy Mikulovic.

Jan Oberreiter (SK Pardubičky "B") - Chytrý krajní obránce neprohrál snad jediný souboj ve svém sektoru v duelu s Rovní.

Tomáš Krpata (Sokol Roveň) - Zejména na propracovanou defenzívu sázela Roveň v Pardubičkách, odkud si odvezla potřebný bod. Gólem ukázal směr právě stoper Sokola.

Matěj Práchenský (Titanic Srch) - V závěru sezóny chytil životní formu a dokazoval to suverénním výkonem i v Křični.

Adam Kovařík (SK Holice "B") - Rohoznici nasázel rychlonohý křídelník tři góly. Padá mu to tam a kdyby soutěž neskončila, kdoví na jakém čísle vstřelených branek by nakonec skončil. Takhle jich bylo 20.

Tomáš Kopřiva (SK Holice "B") - V pátek třikrát pokořil gólmana Rohoznice, v sobotu už z trenérského kormidla zachraňoval Roveň. Skvělá práce za jeden víkend!

Václav Vančura (FK Přelouč "B") - Šikovný mladý záložník tvořil hru v duelu s Mikulovicemi, připravil i úvodní gól. V sobotu ho bylo plné hřiště.

Jiří Pokorný (AFK Ostřešany) - V Újezdu naskočil za nepříznivého stavu 0:2 až do druhého poločasu, ale byl to právě on, kdo přivodil zásadní zvrat ve vývoji zápasu. Měl výrazný podíl na prvním i druhém gólu svého mužstva, pohyb, přihrávky - vycházelo mu takřka vše.

Ladislav Nevřala (AFK Ostřešany) - Na kraji ofenzívy představoval zejména ve druhé půli permanentní nebezpečí pro obranu Újezdu. Jeden gól dal, po jeho rohu padla další branka. V závěru krásnou střelou orazítkoval tyč.

Radek Bukač (Spartak Sezemice) - Čtyři góly do sítě SK Býšť jenom dokumentují, jaký poklad v něm Sezemice mají.

Jiří Homba (Sokol Újezd) - Na čtyřgólové představení Bukače odpověděl druhý den hattrickem a stal se nejlepším střelcem soutěže.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.06.2023 21:07 do 21.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.