HISENSE SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 09.09.2023

0

Další fotbalový víkend za námi a anketa o nejlepšího hráče před námi. Kdo se stane tdalším vyvoleným, který se dostane do osudí slosování o televizi od Hisense v hodnotě 10.000 korun za měsíce srpen a září? To je jen na vás!

BRANKÁŘ:

Matyáš Kotlan (Nýrsko) - Šestnáctiletého brankáře šumavského celku vynesli "střelci" Radnic až do nebe. Na jejich pokusy byl velmi dobře připraven a pro svůj tým dlouho držel čisté konto.

 

OBRANA:

Jan Mašek (Mýto) - Nastoupil do utkání až ve druhé půli, ale aktivně přispěl nejen k neinkasování svého celku, tak i v ofenzivní činnosti. "Takto se bojuje o sestavu," hodnotil po zápase trenér.

Jan Melka (Mýto) - Stabilní kámen mýtské obrany. Stejně jako jeho jmenovec Mašek pomohl zejména ve druhé půli k zavřením brány před Vildem a když už se do šance Primas dostal, dostatečně mu foukli pod kopačku.

David Zavadil (Holýšov) - Kapitán Holýšova od zadu velmi dobře organizoval hru, minimalizoval náznaky kaznějovských o útočné výpady a dlouho to vypadalo, že pomůže udržet i čisté konto.

 

ZÁLOHA: 

Jakub Horník (Lhota) - Úvodní brankou načal svého soupeře z Rapidu a po dvou jeho rohových kopech padly další dvě branky.

Adam Rada (Petřín B) - Kreativita, hlava nahoře a tvorba hry. V záložní řadě Petřína v tomto utkání vynikal.

Jiří Kolena (Stříbro) - Nastříleli Horní Bříze za čtvrt hodiny čtyři branky, to se dlouho nikomu nepovedlo. On sám se prosadil jednou. Jen škoda velmi dobře rozehraného zápasu za 3 body.

Radek Kraus (Holýšov) - Vstřelil jednu branku a na dalších se podílel ofenzivní aktivitou. Trenér Dejmek je s jeho posledními výkony velmi spokojen.

Tomáš Kotva (Vejprnice) - Nejlepší na hřišti, nejvíc naběhaných metrů, nejvíc soubojů, vesměs vítězných.

 

ÚTOK:

Petr Kučera (Chotíkov) - Odmítal svou nominaci do sestavy, prý to bude mít drahé... Ale prosadil se ve druhém utkání v řadě, opět se jednalo o první branku zápasu a opět v podobný čas. Někdo tu káru táhnout musí :)

Dominik Reindl (Horní Bříza) - Jediný třígólový hráč v tomto kole v zápase, kdy jeho tým odvracel ve Stříbře blamáž. Nakonec ze čtyřbrankové ztráty byla remíza a mohlo být i víc.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2023 14:58 do 13.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.