HISENSE SESTAVA KOLA - 6.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 09.09.2023

0

Kdo zazářil v 6.kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do zářijového slosování o televizi značky Hisense.

Lukáš Báča (Spartak Sezemice) - Zejména v prvním poločase Dražkovice zlobily a Lukáš několikrát zachránil svůj tým od inkasované branky. Jako bonus chytil Šmardovi po změně stran pokutový kop.

Michal Bednář (Sokol Dříteč) - V Srchu byl nejnebezpečnějším mužem svého týmu, svou hlavou přitahoval míče ze standardek. Z jedné z nich také srovnával stav na 1:1.

Petr Šmaha (Sokol Rohoznice) - Utkání s Rovní začal jako stoper, ale vyloučení brankáře Zahradníka ho nasměrovalo mezi tři tyče. Tam převedl famózní výkon a doslova vychytal roveňské střelce.

Pavel Reinberg (Spartak Sezemice) - Vlastní nemohoucností i díky přesně fungující obraně nevstřelily Dražkovice v Sezemicích ani gól. Jedním z hlavních "viníků" byl i mladý, talentovaný obránce domácích, který dohrával s rozseknutým nosem

Martin Vohralík (Sokol Újezd) - Už v dohrávce ve středu s Dražkovicemi ukázal, že má střeleckou formu. S Křiční táhl řadu ofenzivních ztečí a vsítil důležitý první gól.

Bartoloměj Hlavinka (SK Pardubičky "B") - Jeden z nejmladších, ale začíná ukazovat, jak je pro tým z Pardubiček platný. Umí vystřelit přesně ze střední vzdálenosti a tuto přednost vytáhl i v Ostřešanech, kde zavelel k obratu.

Pavel Kuchta (Titanic Srch) - Mozek Titanicu v utkání s Dřítečí. Svými přesnými přihrávkami vybízel své spoluhráče ke skórování. Sám pak vsítil přesnou střelou k tyči čtvrtý gól do sítě brankáře Frinty.

Jakub Melichar (SK Starý Mateřov) - Ve veledůležitém zápase v Chvojenci byl v záloze vzorem bojovnosti pro všechny své spolupráče, kteří si nakonec odvezli odměnu v podobě prvního bodového zisku v letošní sezóně.

Tomáš Rolinek (Titanic Srch) - Klíčový muž ofenzívy Srchu v utkání s Dřítečí. Dal gól, na jeden přihrál a byl na něj penaltový faul - rozdílový hráč.

David Kudrna (SK Holice "B") - V Mikulovicích otevřel gólový účet zápasu. Na hrotu nahradil Kopřivu a svou roli splnil na jedničku.

Radek Bukač (Spartak Sezemice) - Pokud bude tento snajpr dávat pořád tři góly za zápas, bude mít místo v Sestavě kola předplaceno.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2023 22:06 do 13.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.