HISENSE SESTAVA KOLA - 7.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 16.09.2023

0

Kdo zazářil v 7.kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do zářijového slosování o televizi značky Hisense.

Ondřej Kroutil (SK Holice "B") - Úvodní zákrok se Sezemicemi ve šlágru kola mu vůbec nevyšel, pak se ovšem rozchytal k výtečnému výkonu. V klíčových šancích vychytal Ševečka i Bukače a má tak lví podíl na páteční výhře svého týmu.

Marek Molnár (TJ Sokol Újezd) - Hbitý, rychlý levý bek se v posledních kolech dostal do výborné formy. Dozadu si odvede své a jeho podpora útoku je učebnicová. V Dříteči otevřel skóre z pokutového kopu.

Daniel Valenta (SK Holice "B") - Jeho souboje s Bukačem a Kmetíkem ozdobily ostře sledovaný duel předních týmů okresu. Žádný souboj nevypustil a díky jeho poctivé práci dokázaly Sezemice skórovat pouze jedinkrát.

Zdeněk Brus (AFK Ostřešany) - Precizní obránce s velmi dobrou technikou. I díky němu narážely Dražkovice v derby na obranný val, kterým prošly pouze jednou.

Jan Dojčán (SK Pardubičky "B") - Zápas se Srchem mu prostě sedl! Jeho kombinace s dvojčetem Pečinkou přinesly ranec gólů a jestli je k sobě trenér Procházka postaví i v Újezdu, máme se na co těšit.

Petr Kaválek (SK Starý Mateřov) - Středopolař, který zůstával tak trochu ve stínu Fenyka, Žďáry, Melichara. V posledních utkáních však právě on drží prapor Mateřova nad vodou a střílí i důležité branky.

Vojtěch Karel (Spartak Sezemice) - Neúnavný bojovník a dříč vedl ke zteči holické branky celých 90 minut. Vyhrával vzdušné i pozemní souboje, rozděloval přihrávky a v nastavení připravil obrovskou šanci na vyrovnání pro Radka Bukače.

Jakub Kříž (SK-1.FC Mikulovice) - Hvězda Mikulovic opět ukázala své přednosti, rozdílový hráč jeden gól připravil a druhý po individuální akci sám dal. V Rovni na něj dávali pozor málo.

Tomáš Havlíček (SK Křičeň) - V Křičeni moc dobře vědí, kdo je jejich nejnebezpečnější ofenzivní hráč. S Chvojencem vsítil důležitou úvodní branku, letos již čtvrtou.

Jiří Homba (TJ Sokol Újezd) - Hattrick v Dříteči je jasná pozvánka do Sestavy kola, nejlepší střelec loňského ročníku už dal 9 branek a jeho kopačky začínají jiskřit.

Ondřej Pečinka (SK Pardubičky "B") - Netradičně na hrotu a hned svůj start ozdobil hattrickem! Spolupráce s Dojčánem mu náramně svědčila a kdoví, kde se jeho brankostroj zastaví.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.09.2023 21:29 do 20.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.